Κατάληψη ξανά στο ΓΕΛ Πάστρας! Ανοίγει το σχολείο απο αύριο Πέμπτη (Ανανενωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 09:17

Κατάληψη ξανά στο ΓΕΛ Πάστρας! Ανοίγει το σχολείο απο αύριο Πέμπτη (Ανανενωμένο)

Νεότερη Ενημέρωση 

Το συμβούλιο των μαθητών, αποφάσισε το σχολείο να ανοίξει αύριο Πέμπτη 28/11. Όπως τονίζουν τους δόθηκαν υποσχέσεις ότι μετά τα Χριστούγεννα, γύρω στον Φεβρουάριο, θα δουν βελτιώσεις…

 

Αρχική Ενημέρωση 

Μετά από μία μέρα «διακοπή», οι μαθητές του ΓΕΛ Πάστρας έθεσαν και πάλι το σχολείο τους υπό κατάληψη.

Μετά τα όσα συνέβησαν την χθεσινή μέρα, σήμερα οι μαθητές αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη που όπως υποστήριξαν οι καθηγητές την «έσπασαν» χωρίς την συναίνεσή τους.

Η κίνησή τους αυτή ωστόσο συνάντησε την αντίδραση της διευθύντριας του ΓΕΛ Πάστρας η οποία μίλησε στους μαθητές προσπαθώντας να τους πείσει να αλλάξουν γνώμη και να ανοίξουν το σχολείο. Από την πλευρά τους οι μαθητές υποστήριξαν πως η Διευθύντρια «παραδέχτηκε ότι χθες, μπήκε στο σχολείο με βίαιο τρόπο (δεν υπήρξε σωματική βία) λέγοντας πως το έκανε για να υπερασπιστεί τους μαθητές που ήθελαν να κάνουν μάθημα».

Οι μαθητές υποστηρίζουν ότι έκλεισαν σήμερα το σχολείο τους, ως αντίδραση για την στάση των καθηγητών.

Λειτουργώντας «πυροσβεστικά» πριν από λίγο έφτασε στο σχολείο ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης να συζητήσει με τους μαθητές για τα ζητήματα

Τεταμένη η ατμόσφαιρα και οι σχέσεις μαθητών – καθηγητών στο Λύκειο Πάστρας και ευχόμαστε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά και να μην έχουμε ακραίες καταστάσεις!  

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250