Δημήτρης Ατσάρος:«Έντονη η ανησυχία των συναδέλφων που πλήττονται από την Thomas Cook» (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 13:56

Δημήτρης Ατσάρος:«Έντονη η ανησυχία των συναδέλφων που πλήττονται από την Thomas Cook» (ηχητικό)

Συνέντευξη  στο inkefalonia radio 103,9

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, παραχώρησε ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος.

Εξέφρασε την έντονη ανησυχία και αγωνία των συναδέλφων του που πλήττονται άμεσα ή έμμεσα από την κατάρρευση της Thomas Cook και μίλησε για την ανάγκη λήψης επιπρόσθετων μέτρων από τόσο από την Ελληνική Κυβέρνηση όσο και από παρεμβάσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναφέρθηκε στους έντονους κλυδωνισμούς από τη χρεωκοπία του βρετανικού κολοσσού στην Κεφαλονιά, τονίζοντας πως έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις και συζητήσεις για τον περιορισμό αυτών, τόσο με φορείς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όσο και με τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Παναγή Καππάτο. Υπογράμμισε τις σοβαρές επιπτώσεις στα 13 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και 10 καταλύματα στην Κεφαλονιά, τα οποία βρίσκονται κυρίως στις περιοχές Κατελειός, Σκάλα και Λάσση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, οι οποίοι συνέχισαν να φιλοξενούν τους επισκέπτες στα καταλύματά τους, έως την τελευταία ημέρα, διαφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο την επτανησιακή φιλοξενία.

Σύμφωνα με τον κ. Ατσάρο αρκετά από τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν με προορισμό την Κεφαλονιά, τα έχουν ήδη απορροφήσει μεγάλες εταιρείες όπως η TUI και η JET2 για την ερχόμενη τουριστική περίοδο. Τέλος, μίλησε για την τεράστια άνοδο που σημείωσε η Γερμανική αγορά στο νησί μας και αποκάλυψε ότι το 2020 θα πραγματοποιηθούν πτήσεις από αεροδρόμια της Γαλλίας και του Βελγίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250