Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς και Ιθάκης: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τις εξορύξεις στο Ιόνιο (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 09:58

Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς και Ιθάκης: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τις εξορύξεις στο Ιόνιο (εικόνες)

Έκτακτη συνάντηση από την 6η Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς και Ιθάκης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε σε μια συνοπτική παρουσίαση των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει καθώς επίσης και στον τρόπο δράσης-συντονισμού για διαμαρτυρία έτσι ώστε να μην περάσει το εξορυκτικό «έγκλημα», όπως δηλώνουν τα μέλη της Συνέλευσης.

Τόνισαν ότι παρά τη μικρή συμμετοχή τους, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη δική τους εκδοχή για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων, αποδομώντας τα όσα παρουσιάζουν οι εταιρείες εξορύξεων.

Αποφασίστηκε παράσταση διαμαρτυρίας την ημέρα της κύρωσης των συμφωνιών στη Βουλή τις ερχόμενες μέρες καθώς επίσης και κάλεσμα των πολιτικών προσώπων του Νομού μας και ανοιχτή συζήτηση των θέσεων τους επί του θέματος.

Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών, ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μελών της Ανοιχτής Συνέλευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Στη συνέλευση παρευρέθηκε κάνοντας μια σύντομη τοποθέτηση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νικόλαος Βαλλιανάτος, διευκρινίζοντας ότι η παρουσία του στη συνάντηση δεν επέχει θεσμικό ρόλο, αλλά παρευρίσκεται ως εγγεγραμμένο μέλος της συνέλευσης κατά των εξορύξεων. Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης«Κεφαλονιά Νησί για όλους» κ. Διονύσης Τρωιάννος.

DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023DSC 0023