Δυναμική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου – Παράσταση διαμαρτυρίας στον Διοικητή (photos +video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 15:07

Δυναμική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου – Παράσταση διαμαρτυρίας στον Διοικητή (photos +video)

Τα προβλήματα στον χώρο της υγείας είναι μεγάλα σοβαρά και δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δυναμική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου από το ΠΑΜΕ, με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΕΛΜΕΚΙ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους φορείς, οι οποίοι διατράνωσαν την αγανάκτησή τους για τα όσα συμβαίνουν στον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην Κεφαλονιά.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη δ.σ. (πλην ιατρών) κ. Σπύρος Σακαλής μίλησε στους συγκεντρωμένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και απαιτείται άμεσα η λύσης τους, ενώ εν συνεχεία το λόγο πήραν ο νοσηλευτής Κώστας Τσιμάρας, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος και η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Κινητή Ομάδα Ψυχική Υγείας . Και είναι αλήθεια πως υπήρχε πολύς κόσμος που βρέθηκε στο Νοσοκομείο σήμερα για να εκφράσει την διαμαρτυρία του για τα όσα συμβαίνουν εκεί.

Εν συνεχεία έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Αυγουστάτο και είναι άκρως ενδιαφέρον να ακούσετε τι ακριβώς ειπώθηκε και τον μεγάλο κίνδυνο να μην λειτουργήσει η νέα μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, λόγω έλλειψης πόρων!

Δείτε τι μας είπαν οι κ. Σπύρος Σακαλής και Μάκης Σπυράτος, αλλά και την παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου.

https://www.youtube.com/watch?v=rqGgQdfVbmk

{phocagallery view=category|categoryid=280|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250