ΟΑΕΔ: Παράταση στις αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιδότησης θέσεων εργασίας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 10:30

ΟΑΕΔ: Παράταση στις αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιδότησης θέσεων εργασίας

Παρατείνεται έως την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενέργεια Δ- Επιδότηση θέσεων εργασίας του Έργου με κωδικό «EGF/2017/003 GR/Attica Retail», όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Ενέργεια Δ- Επιδότηση θέσεων εργασίας του Έργου με κωδικό «EGF/2017/003 GR/Attica Retail» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΕΤΠ) ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020 ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ενέργειες που αφορούν απολύσεις σε επιχειρήσεις στον κλάδο 47 της NACE Αναθ. 2 (Λιανικό εμπόριο, εκτός από το εμπόριο μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών) στην επιπέδου NUTS 2 Περιφέρεια Αττικής (EL30) και άλλες 10 Περιφέρειες της χώρας».

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και ώρα 23:59.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και, γενικά, εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας. Ενώ η απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα αυτό είναι να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της κατά τη διάρκεια ενός μήνα, πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.

Τέλος επισημαίνεται ότι, η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης ανέρχεται στο ποσό των 26 ευρώ και δεν υπερβαίνει τις 25 ημέρες το μήνα.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ