Γιώργος Ποταμιάνος: «Επόμενος μεγάλος στόχος ο διάπλους του Ατλαντικού με κανό!»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 13:38

Γιώργος Ποταμιάνος: «Επόμενος μεγάλος στόχος ο διάπλους του Ατλαντικού με κανό!»

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9

Ξεκίνησε από την Αγία Πελαγία της Κεφαλονιάς και έφτασε μετά από δύο μήνες να αντικρίζει την περίφημη Αγιά Σοφιά της Κωνσταντινούπολης! 

Αν δεν μπορείτε, να φανταστείτε ή δεν γνωρίζετε ακόμα τους λόγους που το ταξίδι αυτό είναι σημαντικό για τον Κεφαλονίτη Γιώργο Ποταμιάνο, θα σας πούμε το εξής. 'Ολο αυτό έγινε με κανό!

Ο Γιώργος Ποταμιάνος βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 103,9 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με την Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.

Ο Γιώργος Ποταμιάνος αντισυμβατικός όπως πάντα, μίλησε για το ταξίδι του που ήταν για καλό σκοπό, καθώς με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν ήδη κάποια σημαντικά μηχανήματα για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς!

Στην συνέντευξη που μπορείτε να την ακούσετε ολόκληρη παρακάτω, ο Γιώργος Ποταμιάνος μιλάει για την εμπειρία του, που διήρκησε πάνω από δύο μήνες. Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για τα βράδια ...μοναξιάς σε παραλίες της Ελλάδας, για τον μεγάλο του στόχο πού όπως είπε δεν είναι άλλος από το να καταφέρει να περάσει τον Ατλαντικό με κανό!

Ο Ποταμιάνος στην συνέντευξή του προσπαθεί να αφυπνίσει τους νέους να ασχοληθούν με αυτά τα σπορ και να σηκωθούν από την καρέκλα τους. Δίνει το στίγμα πως η Κεφαλονιά θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι σε κατάλληλες θέσεις. Μιλάει για την μεγάλη του αγάπη που είναι η χαρτογράφηση και ανακάλυψη των αμέτρητων μονοπατιών στο νησί, αλλά και το πώς θα μπορούσε να γίνει ένας απίθανος χειμερινός προορισμός.

Πλέον όπως τόνισε το κανό του ταξιδιού του, θα «εκτεθεί» σε διάφορα σημεία της Κεφαλονιάς, ώστε να μαζευτούν ακόμα περισσότερα χρήματα για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Εδώ να σημειωθεί ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν – συγκεντρώνονται πηγαίνουν κατευθείαν σε λογαριασμό της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Κεφαλονιάς και από εκεί αγοράζονται τα πράγματα για το Νοσοκομείο και όχι στον προσωπικό του λογαριασμό.

Απολαύστε παρακάτω την συνέντευξή του

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250