Αφρ. Θεοπεφτάτου: «Κλείσαμε έναν τραγικό οκταετή κύκλο, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 14:08

Αφρ. Θεοπεφτάτου: «Κλείσαμε έναν τραγικό οκταετή κύκλο, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά»

Συνέντευξη στον Inkefalonia Radio 89,2

Στον Inkefalonia Radio 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε σήμερα η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Η Βουλευτής Κεφαλονιάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού στην Ιθάκη για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

«Χθες ξεκίνησε μια καινούργια ημέρα για τη χώρα», υποστήριξε και τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη για την επιλογή της Ιθάκης.

«Κλείσαμε έναν τραγικό οκταετή κύκλο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η περιπέτεια όμως δεν τελείωσε. Τώρα ξεκινά νέα , σκληρή δουλειά», υπογράμμισε η βουλευτής, συμπληρώνοντας ότι πλέον είναι στόχος της κυβέρνησης η αποκατάσταση των αδικιών εις βάρων των πολιτών.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για μίζερες τοποθετήσεις , οι οποίες διαψεύδονται σε παγκόσμιο επίπεδο από εκπροσώπους κρατών, οίκων αξιολόγησης και Μέσων ενημέρωσης.

Σχολιάζοντας την υψηλή ανεργία τόνισε ότι ναι μεν μειώθηκε, κατά 7 μονάδες , όμως το 20% είναι πολύ υψηλός αριθμός .

Απαντώντας σε ερώτημα για σενάρια υπουργοποίησης, η κα Θεοπεφτάτου, υποστήριξε ότι ήδη χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, καθώς είναι γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας. Έσπευσε όμως να συμπληρώσει ότι οπουδήποτε την επιλέξει ο κ. Τσίπρας, η ίδια θα είναι διαθέσιμη και παρούσα για δουλειά.

Ακούστε ολόκληρη την  συνέντευξή της παρακάτω