Γ. Τιμοθεάτος στον Inkefalonia 89,2: “Μεγάλη αύξηση στις αφίξεις περιμένουμε το 2018 - Να προσπαθήσουμε για την επιμίκυνση της τουριστικής σεζόν»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 15:28

Γ. Τιμοθεάτος στον Inkefalonia 89,2: “Μεγάλη αύξηση στις αφίξεις περιμένουμε το 2018 - Να προσπαθήσουμε για την επιμίκυνση της τουριστικής σεζόν»

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμο Τιμοθεάτο

 Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που μετέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας όπου βρίσκεται συμμετέχοντας στην σημαντική Τουριστική έκθεση «VAKANTIEBEURS 2018» . 

Ο κ. Τιμοθεάτος, μιλώντας στην εκπομπή του Inkefalonia Radio 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, αναφέρθηκε στην αύξηση που αναμένεται στον τομέα των αφίξεων του εξωτερικού για το 2108. Μάλιστα, τόνισε πως αναμένεται το 2018 οι αφίξεις να ξεπεράσουν τους 300.000 επιβάτες, την στιγμή που το 2011 ήταν στις 100.000 επιβάτες.

«Αυτό που πρέπει να προετοιμάσουμε από εδώ και πέρα και να πετύχουμε, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει τον Απρίλιο, οπότε και θα έχουν έρθει οι πρώτοι τουρίστες από το Εξωτερικό η Κεφαλονιά να είναι έτοιμη και οργανωμένη για να τους υποδεχθεί. Να υπάρχουν επιχειρήσεις ανοικτές, παραλίες οργανωμένες, σπήλαια ανοικτά, το νησί να είναι καθαρό.

Μόνο έτσι και συν τω χρόνω θα κερδίσουμε την επιμήκυνση της σεζόν. Και θέλει υπομονή σε αυτό. Είναι όπως πάμε για ψάρεμα ρίχνουμε το δόλωμα με το αγκίστρι και περιμένουμε… Σιγά σιγά θα δημιουργήσουμε την βάση μας και θα χρίσουμε πάνω εκεί…» ήταν τα λόγια του. Στην συγκεκριμένη έκθεση βρίσκεται και ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλατσιάτος. 

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό…

https://www.youtube.com/watch?v=a0I2HgVm5CQ