Πλήθος προσωπικοτήτων στην έναρξη του συνεδρίου των Δικονομολόγων (photos+video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 16:22

Πλήθος προσωπικοτήτων στην έναρξη του συνεδρίου των Δικονομολόγων (photos+video)

Πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της Ελληνικής δικονομίας συγκεντρώνει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων που άνοιξε σήμερα τις πύλες του στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Από την εντυπωσιακή προσέλευση των συνέδρων δημιουργήθηκε στην αίθουσα το αδιαχώρητο σε ένα συνέδριο που ξεκίνησε σήμερα το πρωί με θέμα το "Ζήτημα των Ασφαλιστικών Μέτρων" και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ και είναι προς τιμήν του επίτιμου προέδρου της Ενωσης Ελλήνων Δικονομολόγων Ομ. Καθηγητού της Πολιτικής Δικονομίας στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνου Κεραμέα.

Την έναρξη του συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης (και οι τρεις απεύθυναν χαιρετισμό), ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουρούκλης, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί και με την ιδιότητα του δικηγόρου, ο τέως βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος, ο τέως Νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης, ο δημοτικός Σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, αλλά και ο Πάνος Κανελλόπουλος νέος Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας.

Το συνέδριο χαιρέτησαν ακόμα , ο Πρόεδρος των Ελλήνων Δικονομολόγων κ. Βασ. Ρήγας Αρεοπαγίτης ε.τ., η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ρένα Ασημακοπούλου, ο πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και φυσικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος.

Την κήρυξη έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου έκανε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι απέναντι από το θέατρο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε πανό διαμαρτυρίας, ενώ δεν παραβρέθηκε στην έναρξη του συνεδρίου η βουλευτής Κεφαλονιάς κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τις φωτογραφίες απο το συνέδριο

https://www.youtube.com/watch?v=7fYChERWsQA

 




00 inkefalonia general ad 300X250