Επισκευές και συντηρήσεις σχολείων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 00:27

Επισκευές και συντηρήσεις σχολείων

Οι δύο σχολικές επιτροπές του δήμου μας, από κοινού εδώ και ενάμισι μήνα έχουν ξεκινήσει να επισκευάζουν τις σχολικές μονάδες όλου του Δήμου. Υπάρχουν πολλές ανάγκες στα σχολεία όμως έχει δοθεί προτεραιότητα στα βαψίματα, καθώς και στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.


Οι σχολικές επιτροπές αγοράζουν όλα τα υλικά είτε αυτά είναι χρώματα, καζανάκια, φλοτέρ, κλπ. Και οι εργάτες του δήμου μας εργάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές ώστε τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσει νη νέα σχολική χρονιά ομαλά και χωρίς προβλήματα. Πέραν όμως του προσωπικού του Δήμου αναθέσαμε κάποιες εργασίες κατόπιν προσφορών και σε ιδιώτες όπως το νηπιαγωγείο Φαρακλάτων, όπου περιφράξαμε τον προαύλιο χώρο, ο οποίος βρισκόταν πλησίον κεντρικού δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των μικρών μαθητών. Επίσης κατασκευάσαμε προστατευτικές μπάρες στο ΕΕΕΚ Φαρακλάτων (Ειδικό Σχολείο) στο 3ο Δημοτικό, μονώσαμε την στέγη του 1ου Λυκείου Αργοστολίου κλπ.


Μόλις τελειώσουμε από αυτά στο τέλος Σεπτέμβρη έχουμε προγραμματίσει συντήρηση όλων των καυστήρων, καθώς και αναγόμωση πυροσβεστήρων. Προσπαθούμε να αρχίσει η νέα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι' αυτό και οι δύο επιτροπές είναι και θα είναι αρωγοί οπότε χρειάζεται.

Μαρία Κουνάδη