Ο Σταύρος Σπάθης αποχαιρετά την "Κράνη"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 11:24

Ο Σταύρος Σπάθης αποχαιρετά την "Κράνη"

Αποχαιρετά την "Κράνη" και ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Επιμελητηρίου


Αγαπητοί φίλοι, μέλη του εμπορικού συλλόγου Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ.

Επιθυμώ μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την αθρόα συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας, συμμετοχή που θαρρώ είναι η επιβράβευσή σας προς όλους εμάς οι οποίοι από το 2008 και έπειτα αναλάβαμε έναν εμπορικό σύλλογο με λιγότερα από 75 μέλη και εργαστήκαμε άοκνα, για να κάνουμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητα του επαγγελματία.

Θέλω να μνημονεύσω τη Μαρία τη Σκλαβουνάκη, τον Άγγελο τον Ανδρεάτο και τον Αλέκο τον Πολλάτο οι οποίοι κατά την πρώτη μας θητεία ως ΔΣ, μαζί με τον υπογράφοντα, αναλάβαμε το έργο να φτιάξουμε έναν δυνατό σύλλογο που θα έχει λόγο στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Αργοστολίου και θα αποτελεί πόλο συνεργασίας των επιχειρηματιών. Εν συνεχεία στη συνεισέφεραν στο σύλλογο, ο νυν Πρόεδρος Ιάκωβος Νιφοράτος, ο Διονύσης ο Πολλάτος, ο Χρήστος ο Βλάχος, ο Κωνσταντίνος ο Πρέντζας και βεβαίως μην αμελήσω να αναφέρω τους Προέδρους ή μέλη των ΔΣ άλλων συλλόγων που εντάχθησαν στην ΚΡΑΝΗ, όπως ο Χρήστος ο Καμπανός από τον Αρκείσιο, ο Νίκος ο Γαλιατσάτος από τους τυροκόμους, ο Κυριάκος ο Σταμούλης από τους κρεοπώληδες και τόσοι άλλοι που αν και δεν μπορώ σε μια ανακοίνωση να τους συμπεριλάβω ονομαστικά τους γνωρίζω έναν προς έναν και τους εκτιμώ για όσα έκαναν.

Εκτιμώ πως οι 479 που ψήφισαν στις εκλογές μας, αποτελούν τη δύναμη του συλλόγου μας στην Κεφαλονιά και οι 10 εκπρόσωποι μας στην Ομοσπονδία ΝΔ Ελλάδος, δίνουν στην Κεφαλονιά έναν ισχυρό λόγο στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων!

Ας μην αναφέρω μία – μία τις δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια, εξάλλου με τη συμμετοχή σας αποδείξατε ότι τις θυμάστε,  να τονίσω όμως ότι ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, έδειξε ότι θα συνεργαστεί χωρίς διακρίσεις με τους φορείς του τόπου, εφόσον πρόκειται για το κοινό όφελος και θα συνεισφέρει στις προσπάθειες ανάπτυξης.

Η ΚΡΑΝΗ είχε εκπροσώπηση στις επιτροπές του Δήμου Κεφαλονιάς, συμμετείχε σε ότι αφορά τον εμπορικό κόσμο στις προσκλήσεις της Περιφερειακής  Ενότητας και είχε εποικοδομητική σχέση με τους κατά καιρούς Βουλευτές του νησιού.

 Ως Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΝΔ Ελλάδος και απλό μέλος της ΚΡΑΝΗΣ, θα είμαι πάντα κοντά στο σύλλογο, τον οποίο θεωρώ σημαντικό κομμάτι του εαυτού μου και θα στηρίξω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο βοηθώντας όπου και όπως μου ζητηθεί. 

Στη ζωή, όταν ένας κύκλος τελειώνει ένας νέος ξεκινά, έτσι και για μένα προσωπικά.

Από δω και πέρα θα δώσω τις δυνάμεις μου για τον επιχειρηματικό κόσμο από την πλευρά του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και θα διεκδικήσω την προεδρία του ΕΒΕΚΙ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Εύχομαι η γενιά μας να αποδειχτεί αντάξια των ονείρων των παιδιών μας και να δημιουργήσουμε μια Κεφαλονιά πρότυπο και άξια αναφοράς, από Έλληνες και ξένους.

Με αγάπη προς όλους σας,

Σταύρος Σπαθής

Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας ΝΔ Ελλάδος

Πρώην Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250