Μια υπέροχη βάφτιση στο Φισκάρδο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 11:57

Μια υπέροχη βάφτιση στο Φισκάρδο

Την Κεφαλονιά δεν μπορεί να την απαρνηθεί κανείς, όσο μακριά της και αν ζει. Άλλωστε το νησί ξέρει τον τρόπο να κρατά τους δεσμούς του ισχυρούς ακόμα και με τους Κεφαλλονίτες δεύτερης γενιάς. Άλλη μία απόδειξη σε αυτό αποτελεί ότι η οικογένεια του Σπύρου Τσελέντη του Παντελή, Κεφαλλονίτη δεύτερης γενιάς που ζει στην Αφρική, επέλεξε την Κεφαλονιά για να βαφτίσουν την κόρη τους Αλεξία.

Η όμορφη βάφτιση έγινε στον Άγιο Γεράσιμο στα Τσελεντάτα, τόπο καταγωγής της οικογένειας, ενώ η δεξίωση έγινε στο σπίτι της οικογένειας Παντελή Τσελέντη στο Φισκάρδο.

Η επιλογή της βάφτισης στην Κεφαλονιά ήταν ο,τι καλύτερο για την μικρή Αλεξία, η οποία θα κουβαλάει πλέον μαζί με την χριστιανική της πίστη και την Ελλάδα, αλλά και την Κεφαλονιά.
Παρόντες στην βάφτιση ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Κουταλά με την οποία εκτός από ευχές, αντάλλαξαν και απόψεις σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα του νησιού, αλλά και ο γιατρός Ευάγγελος Ευαγγελάτος.

Το inkefalonia εύχεται στους γονείς και τη νονά υγεία και κάθε ευτυχία στην μικρή Αλεξία.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την βάφτιση

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Ευαγγελάτος – Αφροδίτη Τσελέντη


Ετικέτες: