Ευχαριστήριο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012 14:39

Ευχαριστήριο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που είναι εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά, ευχαριστήσει θερμά, τον Δήμο Κεφαλληνίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κεφαλληνίας κύριο Ευάγγελο Κεκάτο, τον κύριο Άγγελο Κωνσταντάκη, πρόεδρο Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε και τον κύριο Γεώργιο Κατσιβέλη, αντιπρόεδρο Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε, για την αμέριστη στήριξή τους στην πραγματοποίηση των καλοκαιρινών παζαριών του οργανισμού, στο νησί της Κεφαλληνίας, στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι.


Επίσης ευχαριστεί την διεύθυνση του Ξενοδοχείου MIRABEL στο Αργοστόλι, καθώς και τον κύριο Δρακονταειδή Δημήτριο «ενοικιαζόμενα δωμάτια» στο Ληξούρι, για την δωρεάν φιλοξενία ατόμων του εθελοντικού Οργανισμού μας, κατά την διάρκεια των παζαριών.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους φίλους μικρούς και μεγάλους, που μας στήριξαν και ενίσχυσαν οικονομικά με τις αγορές τους, τους σκοπούς του εθελοντικού μας Οργανισμού, και ιδιαίτερα για τα ζεστά τους λόγια που μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο, για να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο που επιτελεί «το Χαμόγελο του παιδιού».
Πραγματικά απέδειξαν ότι ...............αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε ........., είναι λόγια που είχε γράψει στο ημερολόγιο του ο μικρός μας ιδρυτής Ανδρέας Γιαννόπουλος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να πιστεύουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανό ...Το χαμόγελο των παιδιών .!




00 inkefalonia general ad 300X250