O αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας στον Inkefalonia 89,2: «Πρωτόγνωρη η συγκριμένη διαδικασία απαλλοτρίωσης»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 14:03

O αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας στον Inkefalonia 89,2: «Πρωτόγνωρη η συγκριμένη διαδικασία απαλλοτρίωσης»

Σημαντικές δηλώσεις από τον κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, στην ενημερωτική εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης αναφέρθηκε στην επικείμενη απαλλοτρίωση από το ΤΑΙΠΕΔ με την διαδικασία fast track, μεγάλης έκτασης (320 στρέμματα) κοντά στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς,.

O κ. Δρακουλόγκωνας, δεν έκρυψε την αντίθεσή του γι’ αυτήν την ενέργεια, λέγοντας μάλιστα πως «Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η παραχώρηση του αεροδρομίου. Μόνο τα χρήματα που θα αναγκαστεί να δώσει το ελληνικό δημόσιο από τις απαλλοτριώσεις, θα είναι περισσότερα από αυτά που θα εισπράξει από την εταιρία για την παραχώρηση των αεροδρομίων. Δεν μιλάμε για απαλλοτρίωση, αλλά για διαδικασία στέρησης περιουσιών. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά. Κάποια στιγμή θα αποζημιωθούν από το Ελληνικό Δημόσιο, όσοι έχουν εκεί οικόπεδα, σπίτια, ή επιχειρήσεις».

Ο κ. Δρακουλόγκωνας τόνισε επίσης πως το Περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων θα συζητήσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του και θα πάρει απόφαση.

Ακούστε παρακάτω όσα δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι»

https://www.youtube.com/watch?v=ylv-kFWKkSw


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250