Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης: «Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα κανείς άνθρωπος χωρίς στέγη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:34

Πρωτοβουλία  Πολιτών  Κεφαλονιάς-Ιθάκης: «Κανένα  σπίτι  χωρίς  ρεύμα κανείς άνθρωπος χωρίς στέγη»

Φίλες και φίλοι , Δυστυχώς οι προβλέψεις μας για την συνέχιση της καταστροφικής εφαρμογής του μνημονίου από τηντρικομματική κυβέρνηση αυτή την φορά, με την αγαστή συνεργασία της τρόϊκα , συνεχίζεται παρά της προεκλογικές εξαγγελίες περί διαπραγμάτευσης και εικονικών <<κόκκινων γραμμών>> που σκοπό είχαν την άγρα ψήφων στην προεκλογική περίοδο.

Το σπιράλ της καταστροφής συνεχίζεται , με καινούργια λουκέτα, απολύσεις, νέους φόρους στα λαϊκά στρώματα, συνέχιση των χαρατσιών της ΔΕΗ, πολύ μεγάλη άνοδο της ανεργίας και των αυτοκτονιών απελπισμένων συμπολιτών μας στην Κεφαλονιά και σε όλη την Ελλάδα.

Η αντίσταση όμως δυναμώνει κάθε μέρα καθώς τα κινήματα και οι πρωτοβουλίες πολιτών συνεχώς αντιπαλεύουν την μνημονιακή καταστροφή και συνεχώς ενισχύονται από τους αγανακτισμένους πολίτες.
Την Πέμπτη , 19 Ιούλη , 19.30 διεξάγεται μεγάλη πορεία όλων των κινημάτων μαζί στο Υπουργ. Οικονομικών και στην βουλή , με αίτημα
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
Κανείς άνθρωπος χωρίς στέγη.

Είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να συντονιστούμε και με τα άλλα κινήματα και πρωτοβουλίες να συντονίσουμε την δράση μας ακόμη περισσότερο καθώς και στον τόπο μας να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την φωνή μας.
Γι΄αυτό σας καλούμε σε επαγρύπνηση , σε αγωνιστική ετοιμότητα και στο τόπο μας γιατί η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η Συντονιστική Επιτροπή