Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας για Κεφαλονιά & Ιθάκη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 00:18

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας για Κεφαλονιά & Ιθάκη

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της για την Κεφαλονιά και Ιθάκη έκανε την Πέμπτη το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο LASSI στην Λάσση, η Λαϊκή Ενότητα.

 

Οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Ενότητα, που βρέθηκαν στο πάνελ, ήταν ο Γιώργος  Ματαράγκας, ο Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος από το Ληξούρι και η Ελένη (Λίλα ) Αλιμαντίρη από την Ιθάκη.

DSC 0997

Τη σειρά των ομιλιών άνοιξε ο Γιώργος  Ματαράγκας, ο οποίος έθεσε τις προτεραιότητες του, ως υποψήφιος με το νεοσύστατο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

"Βασικός μου στόχος, όπως τόνισε, είναι η εφαρμογή και διατήρηση της Νησιωτικότητας για τα Ιόνια Νησιά αλλά και αποκατάσταση των "πληγών", που άφησε ο περσινός σεισμός ". "Ζούμε σε μια οικονομία, όπου τα κέρδη είναι για τους λίγους και η περιφέρεια έχει περιέλθει σε πλήρη εξαθλίωση, όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν"

Κλείνοντας, αφού μίλησε για τον Τουρισμό, την οικονομία, τους αγρότες, την υγεία και τα προβλήμτα που υπάρχουν, "κάλεσε τον κόσμο σε ψήφο, προς την Λαϊκή Ενότητα, με στόχο την Ελπίδα και την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων, με εναλλακτικές και ρεαλιστικές ιδέες απέναντι στην κρίση".

DSC 1000

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η η Ελένη Αλιμαντίρη, από την Ιθάκη, ή οποία εξέφρασε μερικές από τις θέσεις του κόμματος της.

"Η Λαϊκή Ενότητα μιλάει την γλώσσα της αλήθειας με βάση την αξιοπρέπεια και την Αριστερά ".

" Στόχος του προγράμματος μας, όπως τόνισε, είναι η συνέχεια του μεγάλου ΟΧΙ απέναντι στα μνημόνια.

DSC 1004

Την σειρά των ομιλιών έκλεισε ο Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος από το Ληξούρι, ο οποίος επικεντρώθηκε στα προβλήματα της Παλικής.

Αποδίδοντας ευθύνες στη Βουλευτή του νησιού μας κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου αλλά και τον υποψήφιο Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπο Λυκούδη και κατηγορώντας του για αδιαφορία .

"Το Ληξούρι αντιμετωπίζει πολλά και καθημερινά προβλήματα και ως υποψήφιος με την Λαϊκή Ενότητα, προτεραιότητα μου είναι η ασφάλεια των Ληξουριωτών αλλά και η αποκατάσταση των σχολικών υποδομών για τα παιδιά μας".

Κοινό μήνυμα και των τριών υποψηφίων "όχι στα μνημόνια και στην λιτότητα, ναι ρευστότητα και τις επενδύσεις για ένα αισιόδοξο μέλλον".

Ραντεβού στις 21 Σεπτεμβρίου, γιατί, όπως είπαν, "ο πραγματικός αγώνας ξεκινάει την επομένη των εκλογών."

Μαρία Κουρκουμέλη

DSC 0995DSC 1002DSC 1005DSC 1006DSC 1009




00 inkefalonia general ad 300X250