Γ. Δημαράς: «Η έδρα πρέπει να κερδηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 15:39

Γ. Δημαράς: «Η έδρα πρέπει να κερδηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες»

Αισιόδοξος όσον αφορά την έδρα στην Κεφαλονιά εμφανίστηκε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε παραλιακό ξενοδοχείο του Αργοστολίου ο Γιάννης Δημαράς.

Εχοντας δίπλα του, τους υποψηφίους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργο Τζωρτζάτο, Γιώτα Τραυλού Αποστολάτου και Σταύρο Λυκούδη, o κ. Δημαράς ανέπτυξε τις θέσεις και τις απόψεις του.


Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Ο κ. Δημαράς στην εισαγωγική αναφορά του, τόνισε πως: «Η έδρα πρέπει να κερδηθεί από τους Ανεξάρτητους Ελληνες» και συνέχισε τονίζοντας πως: «Αυτό που λέω είναι στόχος, σκοπός και όχι μόνο απλά επιθυμία».
«Όταν οι Ελληνες είναι ενωμένοι και στις πιο δύσκολες στιγμές τα καταφέρνουν» ενώ αναφορικά με το ευρώ τόνισε: «Λέμε ναι στο Ευρώ, αλλά και ναι σε ευρωπαϊκή κοινωνική πολιτική».

Αναφερόμενος στα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πως: «Οι εκλογές δεν γίνονται για τα εκλογικά ποσοστά, αλλά για το πώς θα καταφέρουμε να σώσουμε την πατρίδα» ενώ παραδέχθηκε πως; «Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε σε επικείμενη Κυβέρνηση με πρωθυπουργό Βενιζέλο και Σαμαρά.
Πάντως σε δήλωση με νόημα που έκανε αναφορικά με την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ («Με έδιωξαν» είπε χαρακτηριστικά»): «Το ΠΑΣΟΚ των πρώτων χρόνων δεν μπορώ να το προδώσω. Αυτό όμως που είναι σήμερα δεν είναι ΠΑΣΟΚ είναι ένα μόρφωμα».

Παραδέχθηκε ότι ήταν πολιτικό λάθος από απειρία η δήλωσή για την παραίτησή του από την πολιτική.

Δείτε τη δήλωση που έκανε ο Γιάννης Δημαράς στην κάμερα του inkefalonia

https://www.youtube.com/watch?v=IVb9iLogqy4