Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΚΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 20:29

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΚΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΚΕ. Η συνεδρίαση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» ουσιαστικά εγκαινίασε την θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου που πρόσφατα ψηφίστηκε από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης καλωσόρισε τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ευχαρίστησε τα παλαιότερα μέλη για την προσφορά τους στα 3,5 προηγούμενα χρόνια ενώ έκανε και μία ιστορική αναφορά στην ίδρυση και την λειτουργία της επιχείρησης όλα αυτά τα χρόνια. Ζήτησε από όλα τα μέλη να αντιμετωπίσουν με ζήλο τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε αυτά να ξεπεραστούν και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος του Δήμου, της ΚΕΔΗΚΕ αλλά και του νησιού μας.

Τόνισε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο διακρίνεται από πλουραλισμό καθώς περιλαμβάνει στους κόλπους του μέλη από ολόκληρη την «ανθρωπογεωγραφία» του νησιού με γνώσεις τόσο πάνω στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό, έτσι ώστε να ακούγονται και να προάγονται όλες οι απόψεις

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ ανέφερε ως ένα από τα κύρια προβλήματα το γεγονός της έλλειψης κονδυλίων λόγω της μείωσης του προυπολογισμού κάθε χρόνο, την ώρα που η οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης αφού καλωσόρισε και αυτός τα νέα μέλη, τονίζοντας ότι οι δυνατότητές είναι πλέον μεγαλύτερες, ζήτησε όλοι μαζί να δουλέψουν σαν ισχυρό σύνολο για το καλό του τόπου. Επεσήμανε ότι όλοι πρέπει να έχουν ρόλο γιατί υπάρχουν σημαντικά ζητήματα τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Παρούσα στην πρώτη αυτή συνεδρίαση ήταν και η Διευθύντρια της ΚΕΔΗΚΕ Όλγα Γιαννάτου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250