Στηρίζει και επισήμως ΝΔ ο Στέλιος Σταυρίδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 15:01

Στηρίζει και επισήμως ΝΔ ο Στέλιος Σταυρίδης

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατία στηρίζει και επισήμως πλέον ο Στέλιος Σταυρίδης. Ο πρώην επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της «Δράσης» του Στέφανου Μάνου, ανακοίνωσε την απόφασή του σήμερα το μεσημέρι.Μάλιστα ο κ. Σταυρίδης αναφέρει πως «μετά την 6η Μαΐου η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην και πως στις επόμενες εκλογές διακυβεύεται η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, από τους λαϊκιστές που πουλάνε ψεύτικη ελπίδα στο λαό».

Στη δήλωσή του τονίζεται πως: «είναι επιβεβλημένο η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα και να ενισχύσει την εκλογική της δύναμη, διότι μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε τους ανεύθυνους δημαγωγούς, που θέλουν να πάνε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω και να οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση. Γι' αυτό, οι δυνάμεις της δημιουργίας και της αγοράς, οφείλουμε να στηρίξουμε σθεναρά την Νέα Δημοκρατία. Στην τόσο κρίσιμη για την χώρα εκλογική μάχη, δεν περισσεύει καμία ψήφος, αν θέλουμε να κτίσουμε από κοινού, μία ισχυρή, σύγχρονη και υπερήφανη Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ».


Καταλήγοντας ο κ. Σταυρίδης δηλώνει πως: «Για τους πιο πάνω λόγους, δηλώνω ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με την ΔΡΑΣΗ, ούτε με κανένα άλλο κόμμα. Θα στηρίξω όμως ενεργά την Νέα Δημοκρατία».




00 inkefalonia general ad 300X250