Οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 19:14

Οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Μετά από την απόφαση του κόμματος μας και ειδικότερα του προέδρου μας Παναγιώτη Καμμένου για την κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ως υποψήφιοι : Γεώργιος Σ. Τζωρτζάτος , Γιώτα Τραυλού-Αποστολάτου , Σταύρος Λυκούδης.

 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους μας στις προηγούμενες εκλογές για τον καλό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί , εναντίον του μνημονίου και των οικονομικών πολιτικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και έπειτα της Νέας Δημοκρατίας που εξαθλίωσαν τη χώρα. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και αποφασιστικοί για να αποτρέψουμε τις πολιτικές αυτές και μάλιστα να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα. Όπως δείχνει η ιστορία οι κεφαλλονίτες και οι θιακοί ήταν πάντοτε μπροστάρηδες στο όραμα της ανεξαρτησίας και της οικονομικής αυτοτέλειας. Έχουμε την υποχρέωση έναντι της ιστορίας ως κληρονόμοι των ιδεών να διατηρήσουμε τη χώρα μας ως ανεξάρτητη και να αποκηρύξουμε της επιταγές του Δ.Ν.Τ. και του 4ου οικονομικού Ράιχ της κυρίας Μέρκελ που έφεραν τη χώρα σε αυτό το οικονομικό αδιέξοδο. Έχουμε υποχρέωση έναντι της νέας γενιάς της οποίας γκρεμίσαμε τα όνειρα.

Εμείς οι ¨ανεξάρτητοι έλληνες¨ με τον πρόεδρο μας Παναγιώτη Καμμένο σας υποσχόμαστε να ξαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει,

Την Ελλάδα που αγαπάμε,

την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που λατρεύουμε

οι υποψήφιοι

Γεώργιος Σ. Τζωρτζάτος

Γιώτα Τραυλού-Αποστολάτου

Σταύρος Λυκούδης

Είμαστε Ανεξάρτητοι ,

Είμαστε Έλληνες ,

Είμαστε Πολλοί.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250