Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες σας παραλίες, σύμφωνα με τη μεγάλη έρευνα του INKEFALONIA.GR

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 14:11

Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες σας παραλίες, σύμφωνα με τη μεγάλη έρευνα του INKEFALONIA.GR

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η μεγάλη έρευνα του INKEFALONIA.GR για την ανάδειξη των πιο αγαπημένων παραλιών της Κεφαλονιάς !

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότερα από 1.600 άτομα , τα οποία ανέδειξαν ως την πιο αγαπημένη παραλία του νησιού μας την εντυπωσιακή Αντίσαμο.

Το πανέμορφο τοπίο που παντρεύει αρμονικά τα απέραντα καταγάλανα νερά του Ιονίου με το ατελείωτο πράσινο φαίνεται ότι κέρδισαν την πλειοψηφία όσων ψήφισαν στην έρευνα.

Στην πρώτη πεντάδα ακολουθεί  με μικρή διαφορά η παραλία Πετανοί στην Παλική, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο παγκόσμια αναγνωρισμένος και ιδιαίτερα αγαπητός  Μύρτος !

Ακολουθεί στην τέταρτη θέση η πλατιά άμμος και στην πέμπτη θέση ο Μακρύς Γιαλός.

Στα βορειότερα τώρα, και πιο συγκεκριμένα στην Έρισο η παραλία Έμπλυση καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων ανά περιοχή, ενώ στη Λειβαθώ ισοψήφησαν οι παραλίες Αη Χέλης και Λουρδάς.

Τέλος στον Ελειό, η παραλία της Σκάλας με τα κρυστάλλινα νερά καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις πιο αγαπημένες παραλίες της περιοχής

Πέραν από τα αποτελέσματα της έρευνας, σε όποιο σημείο του νησιού και αν βρίσκεστε είναι βέβαιο ότι κοντά σας θα  υπάρχει μια μικρή ή μεγαλύτερη παραλία κατάλληλη για στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης!

Καλό Καλοκαίρι!

ΑΝΤΙΣΑΜΟΣ

ANTISAMOS

ΠΕΤΑΝΟΙ

PETANOI

ΜΥΡΤΟΣ

MURTOS

ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟΣ

PLATIA AMMOS

ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ

MAKRUS GIALOS




00 inkefalonia general ad 300X250