Δελτίο τύπου "Κράνη" για διεξαγωγή σεμιναρίων για Τεχνικούς Ασφαλείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 13:48

Δελτίο τύπου "Κράνη" για διεξαγωγή σεμιναρίων για Τεχνικούς Ασφαλείας

Συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες, μέλη και μη, του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου «Η Κράνη», είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο Σύλλογός μας θα διοργανώσει για τους επαγγελματίες, η επιχείρηση των οποίων ανήκει στην κατηγορία Γ βάσει του ν.3850/2010, σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας.

Όπως όλοι γνωρίζετε η ύπαρξη Τεχνικού Ασφαλείας είναι επιβεβλημένη όταν η επιχείρηση απασχολεί έστω και έναν υπάλληλο, και ένεκα του γεγονότος ότι οι λογιστές των επιχειρήσεων είναι αυτοί που καταθέτουν τις καταστάσεις των εργαζομένων, ηλεκτρονικά πλέον, έχει αποσταλεί σε όλους τους λογιστές της Κεφαλονιάς το πρόγραμμα των σεμιναρίων καθώς και το διαδικαστικό μέρος που αφορά τη συμμετοχή σας.

Εφιστούμε την προσοχή σας διότι τα πρόστιμα από την επιθεώρηση εργασίας είναι «τσουχτερά» σε περίπτωση μη εφαρμογής του νόμου!!

Για τα μέλη του Συλλόγου μας το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου ανέρχεται στα 50 €, ενώ για τα μη μέλη στα 70 €. Το πρόγραμμα επιμόρφωσης θα διαρκέσει δύο ημέρες, με 5 ώρες ημερησίως παρακολούθηση.

Διοργανώνεται από τον Σύλλογό μας υπό την αιγίδα του Κ.Α.ΕΛ.Ε Πατρών.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του σεμιναρίου, στο μεταξύ όμως όπως θα σας ενημερώσουν οι λογιστές σας, δυνάσθε να κατοχυρώνεται αριθμό πρωτοκόλλου για την ηλεκτρονική υποβολή καταστάσεων από τον λογιστή σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο Πρέντζα στα τηλέφωνα, 2671.27758 και 6978.554144 ή στο γραφείο του Βανδώρου 8 Αργοστόλι.

Ο πρόεδρος                         Η γραμματέας

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος           ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία
                                         26710.26350




00 inkefalonia general ad 300X250