«Πετροβολούν» τα ζώα οι άνθρωποι του κ. Καλαφάτη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 19:23

«Πετροβολούν» τα ζώα οι άνθρωποι του κ. Καλαφάτη

Κύριοι θέλω να καταγγείλω μέσω του site σας, στην κοινή γνώμη και στις φιλοζωικές οργανώσεις δημοσίευμα που αναρτήθηκε χθες σε τοπικό δικτυακό μέσο ενημέρωσης με τίτλο"Και όμως γυρίζει, πράξη 2". Οι συντάκτες του συγκεκριμένου άρθρου προκειμένου να συσπειρώσουν και να υποστηρίξουν την αδύναμη υποψηφιότητα του κ. Καλαφάτη με προμετωπίδα τη φωτογραφία του, συντάσσουν ένα άρθρο στο οποίο πλημμυρίζει το μίσος για όλους όσους έχουν διαφορετική πολιτική άποψη από τη δική τους, για να καταλήξουν στο τέλος σε κάποιο στίχο από ποιήμα του Βαλαωρίτη "Πάρε ένα σβώλο και διώξε εκείνα τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο". 

και αμέσως πιο κάτω προσκαλούν όλους τους περήφανους συμπολίτες να το"πράξουν"

Δηλαδή με άλλα λόγια προκαλούν και προτρέπουν τους οπαδούς τους να πετροβολούν ζώα και ανθρώπους.

Οι αντιλήψεις αυτές τρομάζουν και εξοργίζουν γιατί δείχνουν κακία και βαρβαρότητα. Δείχνουν απολίτιστους ανθρώπους που δεν κατανόησαν ούτε το αναγνωστικό της α΄δημοτικού και το ποιήμα του Ιωάννη Πολέμη "Ποτέ δεν θα πονέσω τα ζώα τα καημένα".

Αλλά και ανθρώπους που αδιαφορούν για το νόμο 4039/12 περί προστασίας των ζώων που απαγορεύει αυστηρά και επισύρει βαριές ποινές σε οποιοδήποτε κακοποπιηση ή  βασανισμό ζώων.

Οι συντάκτες του συγκεκριμένου άρθρου δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό στην έμβυα ζωή και προβάλλουν ένα μισαλλόδοξο λόγο ο οποίος πρέπει να απομονωθεί γιατί αντιστρατεύεται την ίση αξία των ανθρώπων και είναι ασυμβίβαστος με την κοινωνική συμβίωση.

Ένας ζωόφιλος




00 inkefalonia general ad 300X250