Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης στην ΒΙΤ του Μιλάνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 07:07

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης στην ΒΙΤ του Μιλάνο

Στην ετήσια Τουριστική Έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου (13/16 Φεβρουαρίιου) συμμετείχε η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων & εκπροσωπούμενη από τον Κ. Πασκουάλε Ντ'Αμίκο Αντιπρόεδρο της Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι.

Στις επαφές με δημοσιογράφους,tour operators ,γραφεία τουρισμού και πλήθος επισκεπτών ,προβλήθηκε η ελκυστικότητα των Νησιών μας ως τουριστικών προορισμών, αλλά κυρίως η ασφάλεια των κατασκευών των τουριστικών καταλυμάτων μας.

Στα θετικά των συναντήσεων συγκαταλέγεται η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ομοσπονδία,σε συνεργασία με την κ.Κυριάακή Μπουλασίδου προισταμένη του γραφείο του ΕΟΤ στο Μιλάνο και του κ. Α/δημάρχου κ. Ευαγγελου Κεκάτου,να δρομολογήσουν επαφέες μεταξύ της Εταιρείας GRIMALDI LINES που εκτελεί δρομολόγια Μπρίιντιζι¬Ηγουμενίτσα με υπεύθυνο τον κ.Fausto Di Niro, και των πλοιοκτήτριων Εταιρειών που εκτελούν δρομολόγια Πάτρα ,Κυλλήνη,Πόρο,Αργοστόλι, Ιθάκη ώστε σε συνεργασία (ενιαίο εισιτήριο) να προωθούνται οι τουρίστες ,που επιθυμούν,από Ιταλία προς Κεφαλονιά & Ιθάκη,επιτυγχάνοντας συγχρόνως την προβολή των νησιών μας στα ενημερωτικάα τους φυλλάδια.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ της Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑς

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΤΣΑΡΟΥ        ΤΕΡΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250