Στη Σάμη περιόδευσαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 19:26

Στη Σάμη περιόδευσαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Tην Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Παράταξής μας, περιόδευσαν στην περιοχή της Σάμης. Πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση με κατοίκους της περιοχής και συζητήθηκαν τοπικά αναπτυξιακά θέματα καθώς επίσης και γενικότερα ζητήματα που άπτονται της πολιτικής κατάστασης της πατρίδας μας. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου και κατατέθηκαν έντονοι προβληματισμοί για το πολιτικό αύριο της χώρας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως δύναμη σταθερότητας και προοπτικής εγγυάται την ομαλή πορεία της πατρίδας μας. Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες, γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε ως λαός και ως έθνος την επομένη των εκλογών.

Το μεγάλο στοίχημα της χώρας η Εθνική της προοπτική και η Αναπτυξιακή της πορεία μπορούν να επιτευχθούν μόνο με μία ισχυρή Κυβέρνηση Δημοκρατικής πλειοψηφίας.

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη δεν έχουν ανάγκη από αχυράνθρωπους της πολιτικής. Δεν έχουν ανάγκη από ουρανοκατέβατους υποψηφίους. Τέτοιου είδους γυρολόγοι της πολιτικής έρχονται από το παρελθόν χωρίς να έχουν τίποτα να εγγυηθούν για το αύριο. Μένοντας αυστηρά προσκολλημένοι στις παλαιοκομματικές τους νοοτροπίες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενσπείρουν τον διχασμό στην τοπική μας κοινωνία.

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη μπορούν και πρέπει να έχουν μία άξια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που θα ενώνει και δεν θα διχάζει, που θα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, που θα εκφράζει το σύνολο της κοινωνίας μας και θα είναι συνεργάσιμη με κάθε πολίτη αυτού του τόπου, μακριά από κομματικά στεγανά και θύλακες τοπικής εξουσίας.

Προχωράμε όλοι μαζί για να εξασφαλιστεί η δημοκρατική και η ομαλή πορεία της χώρας, για να εκλέξουν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη το Βουλευτή που τους αξίζει.