Πως θα εξασφαλίσετε τις οικονομικότερες τιμές στις πτήσεις της Olympic Air

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 13:19

Πως θα εξασφαλίσετε τις οικονομικότερες τιμές στις πτήσεις της Olympic Air

Του Χρήστου Λαμπράκη Πακέτα προσφορών για τις πτήσεις από και προς Κεφαλονιά περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα της Olympic Air με τις απευθείας πτήσεις από και προς Κεφαλονιά, με παράκαμψη του ενδιάμεσου προορισμού της Ζακύνθου.

Πλέον ο ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει χαμηλότερες τιμές στις αεροπορικές μεταβάσεις, ωστόσο, συγκριτικά με την τιμολογιακή πολιτική των πτήσεων της Ζακύνθου λόγω της ένταξης της στο πρόγραμμα των αγώνων γραμμών, η Κεφαλονιά συνεχίζει να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, με συγκριτικά υψηλότερες τιμές.

Για να εξασφαλίσετε τις χαμηλότερες τιμές των εισιτηρίων της Olympic Air από και προς Κεφαλονιά πρέπει να μεταβείτε στην κεντρική ιστοσελίδα της εταιρείας και να επιλέξετε το στοιχείο «LOW FARE CALENDAR», όπως επισημαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

olympic1

Στη συνέχεια, στην οθόνη που εμφανίζεται επιλέξτε το σημείο αναχώρησης και προορισμού και το μήνα αναχώρησης και επιστροφής και πατήστε αναζήτηση.

olympic2

Στα αποτελέσματα , ο πρώτος πίνακας εμφανίζει τις ημερομηνίες μετάβασης και στο δεύτερο τις ημερομηνίες επιστροφής – αν υπάρχουν- με τις αντίστοιχες τιμές τους, ενώ στο τέλος το σύνολο μετάβασης και επιστροφής.

olympic3

Επίσης , από το κεντρικό μενού, αν επιλέξετε την επιλογή «ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ» και στη συνέχεια στο αναδυόμενο στοιχείο την επιλογή «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ» έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τις τρέχουσες προσφορές για όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο Katsouris Travel – Λεωφόρος Βεργωτή 46 – Τηλ. 26711-00817.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250