Οι εργαζόμενοι της Διαδημοτικής απαντούν επώνυμα σε τοπικό δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 07:27

Οι εργαζόμενοι της Διαδημοτικής απαντούν επώνυμα σε τοπικό δημοσίευμα

ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ Σχετικά με δημοσιεύματα σε τοπικό SITE «Πότε θα πληρωθούμε εμείς οι εργαζόμενοι στην Διαδημοτική» , εμείς οι εργαζόμενοι και όχι οι καθήμενοι της Διαδημοτικής απαντάμε επώνυμα τα παρακάτω :

1-Το σχετικό  Δημοσίευμα πιστεύουμε ότι δεν γράφτηκε από πραγματικό εργαζόμενο ,γιατί αν κάποιος  θέλει να καταγγείλει κάτι το καταγγέλλει  επώνυμα και όχι ανώνυμα μόνο στο συγκεκριμένο SITE…

2-Eφέτος όπως και κάθε χρονιά δώσαμε τον καλύτερό  μας εαυτό για  να κρατηθεί η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ σε καλό επίπεδο  στην αποκομιδή των απορριμμάτων από  τους κάδους. Για την υπόλοιπη καθαριότητα του νησιού δρόμους ,χωράφια κ.λ.π. δεν είναι στην δική μας αρμοδιότητα και δεν έχουμε καμία ευθύνη

3-Δεν είμαστε αργόσχολοι για να κοιτάμε τον ουρανό μπας και βρέξει  τα χρήματα που μας οφείλονται , ίσως αυτός που τα γράφει να κάνει κάτι τέτοιο και να κρατάει την ομπρέλα ανάποδα ,για να πέσουν μέσα και να μην του γλυστρίσουν…..

Τα οφειλόμενά μας  τα διεκδικούμε από την αρχή και μέχρι σήμερα και τις απαντήσεις που παίρνουμε και από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο είναι ότι προσπαθούς. Το θέμα έχει τεθεί κατ επανάληψη στο Δ.Σ της Επιχείρησης και τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση προσπαθούν με τον οποιοδήποτε θεμιτό τρόπο, πιστεύουμε δε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

4-Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας  θύματα κανενός έχουμε αξιοπρέπεια  και εργαζόμαστε , ίσως αυτοί που τα γράφουν να θέλουν να μας θεωρούν θύματα ΠΡΟΣΩΠΊΚΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ τους ….

5-Αντι για τα ΚΗΠΟΥΡΙΑ ας πάμε  να ανάψουμε κανένα κερί στην  ΑΤΡΟ  που είναι και ποιο σύντομα το πανηγύρι…………………….

Κλείνοντας θα θέλαμε  να παρακαλέσουμε τον οποιοδήποτε συνάδελφο αν θέλει να γράφει ότιδήποτε  έχει το δικαίωμα αλλά επώνυμα γιατί η Ανωνυμία προσβάλλει όλους μας.

Ας σταματήσουν οι ANONYMOUS  να κόπτονται όψιμα για το καλό των εργαζομένων της Διαδημοτικής……………………….

Ας βγάλουν επιτέλους τις μάσκες τους …………..ας σταματήσουν να βγάνουν τα προσωπικά τους μέσα από τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΔΙΑΡΙΔΕΣ

                 

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ

ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250