Ληξούρι: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον Αυτισμό

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 15:22

Ληξούρι: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον Αυτισμό

Μια μουσική βραδιά για τον « ΑΥΤΙΣΜΟ».Όταν θέλεις, μπορείς...μπορείς να ονειρευτείς,μπορείς να χαρείς,μπορείς να ελπίζεις, να προσφέρεις, να συμμετέχεις,μπορείς να ζήσεις ...   Στο Ληξούρι, την Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 και ώρα 21.00, στο Κηποθέατρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, ζήσαμε μια ξεχωριστή βραδιά, μια μουσική συνάντηση της Χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ και της Μικτής Χορωδίας «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» συνοδεία της Μαντολινάτας του Συλλόγου « Κουνόπετρα».Φιλόμουσοι Ληξουριώτες και όχι μόνο ,παρέα με τους χορωδούς αλλά και νέα παιδιά της Μαντολινάτας, τραγούδησαν Κουγιουμτζή, Γκάτσο, Χατζηδάκη, Μ. Λοΐζο, Αριέτες, Καντάδες,

Σολωμό, Ιταλικές Καντσονέτες, με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων(Αναγνωρισμένη ως ειδικώς Φιλανθρωπικό Σωματείο – Μέλος των Διεθνών Οργανώσεων για τον ΑΥΤΙΣΜΟ).

Πρώτη φορά στην Κεφαλονιά, στο πρωτοπόρο Ληξούρι ,μια πολιτιστική εκδήλωση μέσα στο καλοκαίρι αφιερωμένη στον « ΑΥΤΙΣΜΟ», μια πολύπλευρη και πολύπλοκη ψυχική διαταραχή που ακουμπά χιλιάδες συνανθρώπους μας και αρκετούς συμπολίτες μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην ΚΕΔΗΚΕ και ιδιαίτερα στον αντιπρόεδρο συμπολίτη μας κ. Γιώργο Κατσιβέλη και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων και επίσης συμπολίτη μας κ. Ηλία Παρίση.

Συγχαρητήρια, επίσης, σ ΄όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Οι Ληξουριώτες ανάμεσα στα πολλά τους χαρίσματα απέδειξαν με τη συμμετοχή τους την ευαισθησία τους και το σεβασμό τους για τη διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα.

Ευελπιστούμε στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας απέναντι σε ισότιμους Αυτιστικούς συνανθρώπους μας ,για να χαμογελούν, να ελπίζουν οι οικογένειές τους και για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας.

Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250