Μπάσκετ, χαμόγελα και αλληλεγγύη στον Χριστουγεννιάτικο αγώνα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο Χριστουγεννιάτικος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", μέσα σε ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα, γεμάτο συγκίνηση, χαρά και προσφορά.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, με την υποστήριξη του Δήμου Αργοστολίου.
Στο παρκέ βρέθηκαν αθλήτριες από το γυναικείο τμήμα της "Ακαδημίας Κεφαλονιάς", μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου, συμμετέχοντας σε διασκεδαστικά αγωνίσματα μπάσκετ που προσέφεραν χαρούμενες και ενθουσιώδεις στιγμές σε όλους. Τα παιδιά, με χαμόγελα και αστείρευτο ενθουσιασμό, απόλαυσαν κάθε λεπτό της γιορτής, γεμίζοντας το γήπεδο με κέφι και θετική ενέργεια.
Η είσοδος είχε συμβολικό κόστος 2€, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου. Παράλληλα, λειτούργησε και χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών, που μετέφεραν το πνεύμα των γιορτών και μετέδωσαν αγάπη στους θεατές.
Η εκδήλωση απέδειξε έμπρακτα πως ο αθλητισμός σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να δημιουργήσει στιγμές με ουσιαστικό αντίκτυπο.
Εικόνες: Neil Jackson







































































































