Συνεργασία 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου με το Κολλέγιο Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 11:49

Συνεργασία 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου με το Κολλέγιο Αθηνών

Το σχολείο,με τη βοήθεια του κυρίου Πέτρου Αλιβιζάτου ,έχει αναπτύξει από την περσινή σχολική χρονιά μία αξιόλογη συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών –Ψυχικού. Η συνεργασία αυτή αφορά ,κατ'αρχάς ,την επιμόρφωση των καθηγητών του σχολείου μας στη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην από κοινού εκπόνηση και υλοποίηση σεναρίων διδασκαλίας. Όσον αφορά τους μαθητές, μία ομάδα δέκα αριστούχων μαθητών του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από τέσσερις καθηγητές, παρακολούθησαν πέρυσι για δύο ημέρες τα μαθήματα του Κολλεγίου και φιλοξενήθηκαν με την ευγενική χορηγία του κ.Αλιβιζάτου. Φέτος δύο αριστούχοι μαθητές επίσης παρακολουθούν ως υπότροφοι το I.C. Summer School στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου. 

Παράλληλα με δωρεά του Κολλεγίου το σχολείο εξοπλίστηκε με έναν ακόμα διαδραστικό πίνακα και πέντε φορητούς υπολογιστές.
Είναι φανερό ,ότι έχει ανοίξει ο δρόμος μιας γόνιμης και εποικοδομητικής πορείας, η οποία ελπίζουμε να προχωρήσει προς όφελος των μαθητών μας ,που η πρόοδός τους είναι πάντα ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλουμε, δημόσια,να ευχαριστήσουμε τον κ. Αλιβιζάτο για αυτή την διακριτική ,αλλά ,ωστόσο καθοριστική συμβολή του στην εδραίωση της συνεργασίας του σχολείου μας με το Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250