Επίσκεψη Χορωδίας Αργοστολίου στη Νέα Υόρκη - «Αποστολή εξετελέσθη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 21:01

Επίσκεψη Χορωδίας Αργοστολίου στη Νέα Υόρκη - «Αποστολή εξετελέσθη»

Τον απολογισμό της αποστολής της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στη Νέα Υόρκη, έκαναν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, ο περιφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο πρόεδρος του συλλόγου «Κέφαλος» της Νέας Υόρκης κ. Νίκος Αλυσανδράτος, ο πρόεδρος της Χορωδίας Ρωσσέτος Λούζης και η υπεύθυνη της Μαντολινάτας κα Βίκυ Φωκά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Σωτήρης Κουρής αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην αποστολή την οποία χαρακτήρισε πολύ επιτυχής, ενώ αναφερόμενος στα τελευταία περιστατικά που έχουν προκύψει μεταξύ των συλλόγων της Νέας Υόρκης ευχήθηκε: «οι κόντρες να έρθουν σε επίπεδο συμβιβασμού».
Αναφερόμενος στο ταξίδι ο κ. Λούζης έκανε λόγο για μία μοναδική εμπειρία, η οποία έδωσε ποιοτική αναβάθμιση στην Χορωδία Αργοστολίου. Μάλιστα, ο κ. Λούζης χαρακτήρισε ύψιστη τιμή στα 33 χρόνια της Χορωδίας την παρουσία της στο περίφημο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, ενώ καταλήγοντας επεσήμανε πως «Αποστολή εξετελέσθη»

Ο κ. Αλυσανδράτος, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει «για τα ουσιαστικά» όπως τόνισε και αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην Χορωδία και την Μαντολινάτα. «Είδα μία υψηλού επιπέδου Χορωδία και Μαντολινάτα, επαγγελματικού επιπέδου και θα έλεγα πως με διαψεύσατε. Περίμενα μία καλή αποστολή, αλλά όχι κάτι τόσο καλό» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ για την συνολικότερη αποστολή και την αντιμετώπιση στην Νέα Υόρκη δήλωσε: «Η αποστολή πέρασε από χίλια μύρια κύματα και πραγματοποιήθηκε χάρη στη μεγάλη βοήθεια από τον κύριο Κουρή. Δεν θέλω να μείνουμε στους ελάχιστους που οτιδήποτε καλό το μαυρίζουν. Να μείνουμε στο γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στην Νέα Υόρκη και είχαν μία σπουδαία παρουσία».

Ο κ. Λούζης πάντως προανήγγειλε και την δημιουργία Παιδικής Χορωδίας από το φθινόπωρο. Η κα Φωκά αναφέρθηκε με θερμά λόγια στα όσα έζησε στην Νέα Υόρκη κάνοντας λόγο για μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ακούστε παρακάτω όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

DSC 0020

DSC 0022

DSC 0024

DSC 0028


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250