Sold Out το σεμινάριο της Genius In Gastronomy σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς! 

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 14:55

Sold Out το σεμινάριο της Genius In Gastronomy σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς! 

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 13-15 Μαΐου

Με μεγάλη επιτυχία διεξαχθεί το sold out σεμινάριο της Genius In Gastronomy που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς πήρε την πρωτοβουλία να φέρει στην Κεφαλονιά το σεμινάριο «Genius Wine Step Course» ώστε να προσφέρει την ευκαιρία στους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο κρασί. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 13-15 Μαΐου στον χώρο του Mythos +estiasis και το παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, των ξενοδοχειακών και των οινοποιείων, οι οποίοι οικοδόμησαν γνώσεις και διεύρυναν την εμπειρία τους στο κρασί, κάτι που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες. Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν και τον επιπλέον τίτλο Junior Sommelier για το οποίο έδωσαν περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ευχαριστεί πολύ το Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και το Mythos +estiasis, την Genius in Gastronomy και όλους όσοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Σε συντονισμό της Άνθειας Κώτση.

@kefaloniawinemakers

Genius in Gastronomy Kefalonia Winemakers May 2024 1

Genius in Gastronomy Kefalonia Winemakers May 2024 1Genius in Gastronomy Kefalonia Winemakers May 2024 2




00 inkefalonia general ad 300X250