Δεύτερη έκδοση - Η ''Κοπάνα'' των μαθητών του ΕΠΑΛ Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 13:29

Δεύτερη έκδοση - Η ''Κοπάνα'' των μαθητών του ΕΠΑΛ Αργοστολίου

Μια αξιόλογη προσπάθεια 

Οι μαθητές/τριες του 1ου ΕΠΑΛ Αργοστολίου εκδίδουν ηλεκτρονική εφημερίδα στo πλαίσιo της δράσης εξωστρέφειας με τίτλο “Η ΚΟΠΑΝΑ’’

Ολοκληρώνεται η δράση των μαθητών μας που αφορά στην έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Συνεχίζοντας με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθεια οι μαθητές του σχολείου μας προχώρησαν στην ανάρτηση και του δεύτερου φύλλου της σχολικής μας εφημερίδας με δημοσίευση ανάρτηση ποικίλων θεμάτων πολιτιστικού, καλλιτεχνικού, αθλητικού, κοινωνικού, πολιτικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, οι συντάκτες -μαθητές/τριες της εφημερίδας μας ενημερώνουν για συμμετοχή σε δράσεις και δραστηριότητες εντός και εκτός σχολείου, με περιβαλλοντικό , αθλητικό , ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο και παράλληλα εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για σύγχρονα κοινωνικά θέματα.

Αναπτύσσουν και καλλιεργούν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, δημιουργικής έκφρασης, αλληλοεπιδρώντας τόσο μεταξύ τους, όσο και με τοπικούς φορείς, στα πλαίσια της εξωστρέφειας του σχολείου.

1 ΕΠΑ.Λ. Αργοστολίου

Μαθητική Εστία, Λάσση, Αργοστόλι 281 00

τηλ. 2671026984

mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύνδεσμος εφημερίδας:

https://padlet.com/1epalargost/padlet-4yer633igicmvczj


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250