Ο Σταύρος Σπαθής απαντά σε συκοφαντικό δημοσίευμα για τους λογαριασμούς ύδρευσης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 08:42

Ο Σταύρος Σπαθής απαντά σε συκοφαντικό δημοσίευμα για τους λογαριασμούς ύδρευσης

ΕΜΜΟΝΕΣ

Σε  απάντηση ενός  ακόμα συκοφαντικού  δημοσιεύματος  τοπικής  εφημερίδας  και  προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες, ότι από την ίδρυση της ΔΕΥΑΚ εκδίδονται και αποστέλλονται λογαριασμοί ύδρευσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς όλους ανεξαιρέτως τους ενεργούς καταναλωτές, είτε οι παροχές αφορούν σπίτια πολιτών, είτε επαγγελματικές στέγες, είτε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα στην πόλη του Αργοστολίου κάθε έτος εκδίδονται και αποστέλλονται έξι διμηνιαίοι λογαριασμοί, όπως έγινε και πριν μερικές ημέρες που εστάλησαν απλοί διμηνιαίοι λογαριασμοί χωρίς ΚΑΜΙΑ ειδική ειδοποίηση σε κανέναν, άρα δεν στάλθηκε κανενός είδους «μπουγιουρντί» όπως ισχυρίζεται ψευδώς η συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία αν ψάχνει για φαντάσματα και δράκους ας ψάξει αλλού να τα βρει.

Όσον αφορά το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, οι Υπηρεσίες του συνεργάζονται με τις αντίστοιχες της ΔΕΥΑΚ και τακτοποιούνται οι μεταξύ μας εκκρεμότητες.

Τέλος, η ΔΕΥΑΚ είναι αποδεδειγμένα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, δίπλα στον αδύναμο καταναλωτή και οι όποιες ΕΜΜΟΝΕΣ σας, δεν θα σταματήσουν την αναπτυξιακή μας πορεία!!!

Με εκτίμηση,

Σταύρος Σπαθής

Πρόεδρος ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ.




00 inkefalonia general ad 300X250