Βαρούχας στον COSMOS 96,5: Αναγκαία η ανάπλαση στην παραλιακή – Πολύτιμες οι προτάσεις και όχι οι αντιρρήσεις

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 12:09

Βαρούχας στον COSMOS 96,5: Αναγκαία η ανάπλαση στην παραλιακή – Πολύτιμες οι προτάσεις και όχι οι αντιρρήσεις

O Γιάννης Βαρούχας, Γραμματέας OM ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντική και αναγκαία η ανάπλαση που ήδη εκτελείται στην παραλιακή από το άγαλμα του Καββαδία έως το Λιμεναρχείο, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων.

«Το νέο το υποδεχόμαστε και το αξιοποιούμε, το φέρνουμε στα μέτρα μας και τις ανάγκες του καιρού μας. Η ανάπλαση που έχει ξεκινήσει είναι κάτι το θετικό. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως κάτι θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο. Το να διαφωνούμε είναι θεμιτό, αλλά ποια είναι η αντιπρόταση;» ανέφερε ο κος Βαρούχας, σημειώνοντας ότι ο ΝΟΑ έχει τις αντιρρήσεις του χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους. Παράλληλα τόνισε ότι η ανάπλαση είχε βγει σε διαβούλευση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν διατυπώθηκαν απόψεις διαφορετικές.

Ο κος Βαρούχας τέλος υπογράμμισε ότι πρέπει να πάψουν και όλα αυτά τα σενάρια που θέλουν την ανάπλαση να γίνεται για να ωφεληθούν κάποιοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, θυμίζοντας ότι η ανάπλαση στο συγκεκριμένο σημείο είναι το τελευταίο κομμάτι του έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης του Αργοστολίου, η οποία ξεκινάει από την Γέφυρα Δεβοσέτου και φτάνει μέχρι το Μαϊστράτο.

Την πολιτική επικαιρότητα και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε επίσης ο  κος Βαρούχας.

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Βαρούχας




00 inkefalonia general ad 300X250