Στην Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 19:40

Στην Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Στην Κεφαλονιά θα βρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού του Αγίου Γερασίμου, μετά από επίσημη πρόσκληση του Μητροπολίτη Κεφαλονιάς κ. Δημητρίου και εισήγησης της ομώνυμης κοινότητας της Νέας Υόρκης.

Η παρουσία του κ. Ελπιδοφόρου, αναμένεται να λαμπρύνει ακόμη περισσότερο τον επικείμενο εορτασμό του Οκτωβρίου του Πολιούχου της Κεφαλονιάς, καθώς πέραν του κορυφαίου θρησκευτικού ηγέτη της Αμερικής θα υπάρξει πλήθος ιερέων και ανθρώπων της εκκλησίας , οι οποίοι θα δώσουν το παρών.

Ο κ. Ελπιδοφόρος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό καθώς και στη Θεία λειτουργία, ενώ με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται το κήρυγμά του προς τους πιστούς.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής αναμένεται να έρθει στις 17 Οκτωβρίου και πέραν των θρησκευτικών εκδηλώσεων, προς τιμήν του θα παρατεθεί επίσημο δείπνο , παρουσία ιερέων , μελών της Ομογένειας και τοπικών Αρχών


Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agios gerasimos ny

agios gerasimos nea yorki

 Η εκκλησία του Αγίου Γερασίμου στη Νέα Υόρκη

 




00 inkefalonia general ad 300X250