Αδιανόητο περιστατικό σε παραλία της Λειβαθούς

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 19:34

Αδιανόητο περιστατικό σε παραλία της Λειβαθούς

Είναι από τα περιστατικά που προκαλούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο σκέψης ορισμένων, ευτυχώς λίγων.

Πρόσφατα, συμπατριώτισσα μας, μετέβη με την οικογένειά της σε πολύ γνωστή, μεγάλη παραλία της Λειβαθούς για να κάνει το μπάνιο της.

Η εν λόγω γυναίκα έκανε το «λάθος» να σταθμεύσει το όχημά της επί του δρόμου, όπως όλοι, μερικά μέτρα μακριά από την είσοδο επιχείρησης της περιοχής (όχι υγειονομικού ενδιαφέροντος).

Λόγω της ζέστης άφησε τα δυο παράθυρα του οχήματος της από την πλευρά του συνοδηγού ανοιχτά κατά περίπου 30% (λίγο πάνω από τη μέση).

Δυο ώρες αργότερα, επιστρέφοντας στο όχημα της το αντίκρυσε να είναι γεμάτο χώματα κήπου (το είχε παραλάβει από το πλυντήριο αυτοκινήτων λίγες ώρες νωρίτερα!)

Επειδή εκείνη την ώρα πουθενά δεν γίνονταν εργασίες και η ύπαρξη του χώματος κατά τον τρόπο που βρέθηκε εντός του οχήματος , δεν δικαιολογεί να έπεσε κατά λάθος, η γυναίκα θεωρεί (μας το μετέφερε με απόλυτη βεβαιότητα) ότι το χώμα πετάχτηκε εντός του αμαξώματος ώστε να της μεταφερθεί το μήνυμα  να μην ξανά σταθμεύσει το όχημα της στο δρόμο, δίπλα από την ιδιοκτησία του εν λόγω.

Αδιανόητες συμπεριφορές.


Χρήστος Λαμπράκης 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250