Στο Φισκάρδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η οικογενειακή του σχέση με γνωστό επιχειρηματία της Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 12:38

Στο Φισκάρδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η οικογενειακή του σχέση με γνωστό επιχειρηματία της Κεφαλονιάς

Στο μαγευτικό Φισκάρδο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απολαμβάνοντας τις διακοπές του σε σκάφος μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος βρίσκεται για τις διακοπές του στο πανέμορφο νησί μας, καθώς και πέρυσι αλλά και παλαιότερα μας είχε επισκεφθεί.

Ο νεαρός τραγουδιστής εκτός από λάτρης της Κεφαλονιάς έχει πλέον και δεσμούς με το νησί μας καθώς είναι κουμπάρος του Έρικ Βασιλάτου έχοντας βαφτίσει το παιδί του γνωστού ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Ο Βασιλάτος έχει στηρίξει έμπρακτα την Κεφαλονιά με την χρηματοδότηση του γηπέδου ποδοσφαίρου των Βασιλικάδων άλλα και άλλες δράσεις και μένει μόνιμα στο Σικάγο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από δυο χρόνια ο Αργυρός είχε βρεθεί στην Κεφαλονιά μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για τη βάφτιση του γιου του Έρικ Βασιλάτου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Χαλικερή, τόπο καταγωγής του πατέρα του Έρικ!

Στη φωτογραφία, Κωνσταντίνος Αργυρός και Έρικ Βασιλάτος μαζί με τον Πολυχρόνη Δενδρινό στο δημοφιλές εστιατόριο «Τassia” στο Φισκάρδο!


Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




00 inkefalonia general ad 300X250