Αλεξανδράτου : Με τραμπούκισαν υποστηρικτές υποψηφίου της ΝΔ - Ψάχνανε την χειρότερη υποψήφια για να ευνοηθούν οι δυο άνδρες (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 09:13

Αλεξανδράτου : Με τραμπούκισαν υποστηρικτές υποψηφίου της ΝΔ - Ψάχνανε την χειρότερη υποψήφια για να ευνοηθούν οι δυο άνδρες (COSMOS 96,5)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», με τούς  δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοίζο και   Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Περιφέρεια Κεφαλονιάς στις εκλογές του 2019 ,μηχανικός και επιχειρηματίας στο χώρο της ενέργειας. Kerner (WRE S.A) και Α’ Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βικτώρια Αλεξανδράτου, η οποία αναφέρθηκε:

Στο εξώφυλλο της ίδιας στο Volta Magazine: «Είναι ένα περιοδικό που αναδεικνύει την Ελλάδα στο εξωτερικό , κυκλοφορεί στα Ελληνικά και Αγγλικά και κάθε χρόνο προβάλλει έναν Ελληνικό προορισμό κυρίως στην Αγγλία. Το προηγούμενο έτος είχε προβάλλει την Κέρκυρα και τώρα είναι η σειρά της Κεφαλονιάς –«Ένας παράδεισος στη γη» και διάλεξε εμένα να βάλλει εξώφυλλο. Είμαι μία αυτοδημιούργητη γυναίκα επιχειρηματίας και η μοναδική στην Ελλάδα στον χώρο της ενέργειας και ψάχνει το περιοδικό να βάλει κάποιες προσωπικότητες που να έχουν καταφέρει στη ζωή τους κάτι μοναδικό. Με αυτή την έννοια και επειδή είμαι Κεφαλονίτισσα , συνδυάζει τα επιχειρηματικά επιτεύγματα με την καταγωγή μου από την Κεφαλονιά. Έπαιξε ρόλο και η διεθνής μου βράβευση για την επιχειρηματικότητα στο Αμπού Ντάμπι και ήρθε η εκδότρια στην Κεφαλονιά και συνδύασε την διεθνή φήμη επιχειρηματία με την διεθνή φήμη του περιοδικού, για το διεθνούς φήμης νησί που είναι η Κεφαλονιά. Εν ολίγοις πήραμε την Κεφαλονιά στην πλάτη και την πήγαμε παραπέρα».

Στην εμπλοκή της στην πολιτική ζωή της Κεφαλονιάς: «Στις πρόσφατες εκλογές υπήρχε μία στρατηγική καμπάνια εις βάρος κάθε Κεφαλλονίτισσας όσον αφορά την ΝΔ. Προεκλογικά υπήρχαν από την πλευρά της ΝΔ μόνο δύο άντρες υποψήφιοι και όλοι μιλούσαν απαξιωτικά για την εν δυνάμει γυναίκα υποψήφια στο νησί, είτε ήμουν εγώ η οποιαδήποτε άλλη καθιστώντας την κάδρο που θα πλαισίωνε τους άλλους δύο. Αυτό συνιστά προσβολή εις βάρος κάθε Κεφαλλονίτισσας που εγώ δεν θα μπορούσα με την υποψηφιότητα μου να επικροτήσω. Στις εκλογές του 2019 με συκοφάντησαν , με διέσυραν, προσέφυγα στα δικαστήρια , κέρδισα. Στις εκλογές του Μαίου με τραμπούκησαν υποστηρικτές άλλων συνυποψήφιων μου  στην ΝΔ. Δεν μπορώ εγώ να συνεισφέρω και να επικροτώ μία τέτοια κατάσταση εις βάρος καμίας γυναίκας. Ψάχνανε όχι την καλύτερη, αλλά την χειρότερη υποψήφια, ώστε να ευνοηθούν οι δύο άντρες υποψήφιοι. Αυτό γίνεται επαναλαμβανόμενα στην Κεφαλονιά. Έχω μια προσωπικότητα και δεν μπορώ να είμαι το παράδειγμα του «μπάζου». Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή , υπήρξε ως είθισται εξ οφιτσίου ο ένας υποψήφιος και ο άλλος είχε ανακοινωθεί μόνος του. Αυτός που είχε ανακοινωθεί από μόνος του είχε γίνει αποδεκτός από όλους.  Έδειξα υπομονή κάποιους μήνες , όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο από το να αποχωρήσω και να πάω την Κεφαλονιά λίγο πιο πέρα συμβάλλοντας με την προσωπικότητα μου στο  Volta Magazine για να μπορέσουμε να δείξουμε τα καλά του τόπου μας».

Στην εμπλοκή της στα πολιτικά δρώμενα της Κεφαλονιάς την επόμενη τετραετία: «Για την Κεφαλονιά είμαι πάντα διαθέσιμη, αλλά κάτω από νόμιμες και ηθικές συνθήκες. Οι γυναίκες της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην Κεφαλονιά δεν στάθηκαν δίπλα μου, ούτε δίπλα στο εαυτό τους ως γυναίκες  και είναι επιλογή τους. Ούτε στις εκλογές του 2019 δεν μου είχαν συμπαρασταθεί. Στις πρόσφατες εκλογές η κομματική οργάνωση της ΝΔ, συνιστούσε γραφείο προαγωγής συγκεκριμένου υποψηφίου. Αυτή την ρατσιστική στάση δεν την επικροτώ όμως δυστυχώς την επικροτούν οι άνδρες συνυποψήφιοι μου, που θα έπρεπε  να απαιτήσουν το ψηφοδέλτιο να ανακοινωθεί ισότιμα για όλους μας. Εγώ δεν επιθυμώ σε βάρος άλλου συνυποψήφιου να έχω προβάδισμα».

Στην παρουσία της κατά την επίσκεψη Χαρδαλιά Ζαχαράκη στην Κεφαλονιά: «Την κ. Ζαχαράκη την εκτιμώ ιδιαίτερα , την υποστήριξα θερμά στην εκλογή περιφέρεια που κατεβαίνει στην Αθήνα και βρέθηκα μαζί της κατά της επίσκεψη της στην Κεφαλλήνια για να σταθώ δίπλα στην παράταξη μου την ΝΔ και να υποστηρίξω τον εκπρόσωπο της ΝΔ στην Κεφαλονιά. Θέλω να υποστηρίξω ενεργά με την παρουσία μου την παράταξη μου την ΝΔ και αυτό είναι σαφές».

Κλείνοντας η κ Αλεξανδράτου σημείωσε: « Ελπίζω να συνεχίσουμε δυνατά, μπροστά, τολμηρά και με πολλά εξώφυλλα και με ουσία. Το  Volta Magazine περιέχει ένα πάρα πολύ ωραίο άρθρο για την Κεφαλονιά που έχει συγκινήσει τους πάντες. Καταφέραμε και αγγίξαμε και την Αυστραλία και οι Κεφαλονίτες της διασποράς είναι δέκα φορές Κεφαλονίτες και είναι πολύ συγκινητικό που με ένα περιοδικό καταφέρνεις να αγγίξεις τους Κεφαλλονίτες στα πέρατα της γης και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.




00 inkefalonia general ad 300X250