Κοινή δήλωση πολιτευτών Νέας Δημοκρατίας Κεφαλληνίας & Ιθάκης: ''Στις 21 Μαΐου κέρδισε η Ελλάδα''

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 15:46

Κοινή δήλωση πολιτευτών Νέας Δημοκρατίας Κεφαλληνίας & Ιθάκης: ''Στις 21 Μαΐου κέρδισε η Ελλάδα''

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες μας, Κεφαλλήνες και Ιθακήσιοι,

Θέλουμε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη νίκη που χαρίσατε στην παράταξή μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στις 21 Μαΐου κέρδισε η Ελλάδα.

Κέρδισαν οι Έλληνες.

Κέρδισαν η υπευθυνότητα, η εργατικότητα, η ψυχραιμία, η σύνεση και η σκληρή προσπάθεια.

Την τελευταία τετραετία, μέσα σε δύσκολες εξωγενείς συνθήκες έγιναν τεράστια βήματα προόδου για τη χώρα. Αναβαθμίστηκε η καθημερινότητά μας και αυξήθηκε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Η οικονομία μπήκε σε τροχιά ανάπτυξης, διαχειριστήκαμε κρίσεις κάθε είδους, διαφυλάξαμε τα σύνορά μας και κυρίως τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας.

Στις 21 Μαΐου κέρδισαν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη.

Οι αγώνες μας, ώστε να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα, να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας και να τεθούν οι βάσεις για πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Γι’ αυτό δεν σταματάμε την προσπάθεια.

Στόχος μας είναι να παραμείνουν η Κεφαλλονιά και η Ιθάκη πρωταγωνίστριες.

Μέλημά μας η ολοκλήρωση όλων των μικρών και μεγάλων έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας για την ανάπτυξή του.

Η πορεία αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί και για να το πετύχουμε ένας είναι ο τρόπος, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.  

Γιατί μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών και να ωθήσουν την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Δεν εφησυχάζουμε λοιπόν. Υπάρχει μία ακόμη μάχη και οφείλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι να ξανατρέξουμε σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε οικισμό και συνοικία για τη μεγάλη νίκη που θα οδηγήσει στην προκοπή και στην ευημερία του τόπου μας.

Σας καλούμε όλες και όλους να δώσουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου την λαϊκή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Παναγής Καππάτος - Ναπολέων Μαραβέγιας – Σμαράγδα Σαρδελή




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ