Σοκ στην Κεφαλονιά! Πνίγηκε αγοράκι 3 ετών σε πισίνα - Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 09:04

Σοκ στην Κεφαλονιά! Πνίγηκε αγοράκι 3 ετών σε πισίνα - Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν

Οι τραγικοί γονείς εργάζονταν εκεί

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα αγοράκι 3 χρονών εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, νεκρό σε πισίνα ιδιωτικής βίλας στην Κεφαλονιά, στην περιοχή Μηνιές.

Το παιδί εντόπισε ο πατέρας του, ο οποίος, με καταγωγή από την Σρι Λάνκα, εργαζόταν στην βίλα στον τομέα της καθαριότητας, μαζί με την σύζυγό του, επίσης με καταγωγή απο την Σρί Λάνκα.

Το μετέφερε ο ίδιος αμέσως στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ,όπου δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το παιδί φαίνεται πως στιγμιαία ξέφυγε της προσοχής των γονιών του, που εργάζονταν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο κατάλυμα και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Πρόκειται για ενα τραγικό περιστατικό για μια οικογένεια αλλοδαπών που βρισκόταν στο νησί μας για να εργαστεί και μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας, για τους τραγικούς γονείς, ήταν πως εκείνη την στιγμή που σημειώθηκε το συμβάν, στις τρείς βίλες που μοιράζονταν με κοινή πισίνα, δεν υπήρχε κάποιος ένοικος για να αντιληφθεί την παρουσία του παιδιού στην πισίνα και να προλάβει το κακό.

Συντετριμμένη και η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία ζει στην Αθήνα και είχε παραχωρήσει δωμάτιο στην οικογένεια για να μπορεί να ζει και να εργάζεται εκεί.

Ο πατέρας είχε έρθει πρώτος στην Κεφαλονιά πριν ένα χρόνο, για να εργαστεί και ακολούθως ήρθαν και η σύζυγός του με το άτυχο παιδί που ήταν και το μοναδικό της οικογένειας.

Οι γονείς του παιδιού έχουν συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Γιώργος Χαλαβαζής