Ευχαριστήρια επιστολή από την οικογένεια Στεφανάτου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 09:39

Ευχαριστήρια επιστολή από την οικογένεια Στεφανάτου

Θέλουμε να εκφράσουμε την πιο βαθιά μας ευγνωμοσύνη και να ευχαριστήσουμε όλους που βοήθησαν την μητέρα και γιαγιά μας να αναρρώσει γρήγορα από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της.

Ευχαριστούμε το γιατρό κο Σπυράτο που την ειδε στο γραφείο του άμεσα και την καθησύχασε σχετικά με τα αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε το γιατρό κο Γερασιμάτο που έσπευσε άμεσα στο σπίτι τα μεσάνυχτα, όχι μόνο για την εξέταση και την θεραπεία αλλά και για να προσφέρει στήριξη με τον ευγενικό του λόγο και την καθησυχαστική του παρουσία. 

Ειναι όντως αλήθεια  ότι «από Περάτη σε Περάταινα» υπαρχει μια ξεχωριστή, αρχοντική επικοινωνία.

Ακόμη πιο πολύ  θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς κα Ζαχαριάδη και κο Δρόσσο μαζί με όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομειου Κεφαλονιάς,  που πρόσφεραν οχι μόνο μια άψωγη περιποίηση και βοήθεια, αλλά πιο πολύ, έδιναν αυθόρμητα μια ανθρώπινη ζεστασιά και φροντίδα, που μόνο στο νησί μας μπορούμε να βρούμε.

Ο καθένας είναι άξιος επαίνου για το θαυμάσιο έργο τους.

Επιπλέων, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Kefalonia Health Care, την διοίκηση της και το προσωπικό που είχε άμεση διαθεσιμότητα για μεταφορά στην Αθήνα και λειτούργησε πρωτίστως με επαγγελματισμό, φροντίδα και ασφάλεια για την ασθενή. Είναι μία υπηρεσία πολύτιμη για το νησί μας και ξερω ότι όλοι μας ελπίζουμε να είναι παντα διαθέσιμη για τις αναγκες υγείας των συμπολιτών μας.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε όλους τους γείτονες, φίλους και συγγενείς  που αμέσως ηλθαν στο σπίτι, μέσα στη νύχτα, όταν η μάνα μας είχε ανάγκη και χρειάστηκε ξαφνικά βοήθεια. Αυτοι είναι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι που της έδωσαν υποστήριξη και παρηγοριά στο σπίτι και στο νοσοκομείο, ενώ η Ιατρική Ομάδα συντόνιζε την δίκη της περιποίηση.

Εμπειρίες σαν και αυτή μας υπενθυμίζουν ότι τούτος ο τόπος είναι όντως φιλάνθρωπος και αυτός ο λαός είναι γεμάτος ανθρωπιά, αγάπη και συμπόνια για τον συνάνθρωπο του.

Από την μεριά μας και εμείς, όλοι οι Κεφαλλονίτες απανταχού, πρέπει να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη μας με υποστήριξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, βοήθεια στς ανάγκες τους και συμπαράσταση στο δύσκολο έργο όλων των φορέων Υγείας και Περίθαλψης του νησιού μας. 

Τους ευχόμαστε παντα Δύναμη και Κουράγιο.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας 

Εκ μέρους της

Κας Στεφανάτου Ντίνα του Σπυράγγελου

Καραβαδος 

 

Τα παιδιά της

Αδαμαντίνη και Γεράσιμος

Τα εγγόνια της 

Άννα, Κωνσταντίνα και Μαρία 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ