Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης: "Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 14:35

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης: "Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός"

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία "λύνονται τα χέρια" των funds και των εταιρειών διαχείρισης δανείων για τη διενέργεια μαζικών πλειστηριασμών, ανοίγει έναν νέο, πιο άγριο γύρο επέλασης στη λαϊκή κατοικία.

Η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολούθησαν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, όπως ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσε τα "κόκκινα" δάνεια στα αρπακτικά των funds και σε συνέχεια ο πτωχευτικός νόμος της κυβέρνησης της ΝΔ, Ενώ, ταυτόχρονα, με μια σειρά μέτρα που ψήφισαν οι κυβερνήσεις αυτές, ενισχύθηκε το αντιλαϊκό οπλοστάσιο, με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, «ιδιώνυμα», κ.α για να υλοποιηθεί αυτός ο σχεδιασμός που βυθίζει τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ο εργατόκοσμος να απορρίψει τους εκβιασμούς κυβέρνησης και τραπεζών! Να μην ανεχτεί να ζει με τον φόβο μη χάσει το σπίτι του, βλέποντας τον γείτονα να χάνει το δικό του, να μην υπομείνει νέες θυσίες στο όνομα της «ανάκαμψης» και του συμμαζέματος των «κόκκινων» δανείων. Η μόνη διέξοδος για τον λαό είναι η πάλη του να σώσει το λαϊκό κεραμίδι, δηλαδή μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με την οργάνωσή του στα συνδικάτα, στις γειτονιές, παντού.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κ.-Ι. καλεί το λαό των νησιών μας σε ετοιμότητα, όπου χρειαστεί, όποτε χρειαστεί, για να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στη στέγη, στην αξιοπρεπή διαβίωση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: 6949453363

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250