Σημαντική εξέλιξη με την υπόθεση του γιατρού στον Πόρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 08:47

Σημαντική εξέλιξη με την υπόθεση του γιατρού στον Πόρο

Μετά από τις συνεχόμενες προσπάθειες που πρωτοστάτησε ο Εμπορικός & Επαγγελματικός σύλλογος μας (Ε.Ε.Τ.Β.Α) - Άτρος του Πόρου Κεφαλληνίας για να αναδείξει το βαρυσήμαντο πρόβλημα της έλλειψης ιατρού, σε συνδυασμό με την αμέριστη στήριξη και συνεργασία του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κου Παναγής Καππάτος ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το καίριο ζήτημα , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ό,τι κατόπιν επικοινωνίας που είχα σήμερα το βράδυ με τον ίδιο τον Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης μου ανακοίνωσε την έλευση του Ιατρού εντός των επόμενων 2 εβδομάδων!

Υγ. Εκτίμησε την εν γένει στάση του συλλόγου μας στο ζήτημα του Ιατρού ο οποίος έμεινε μακριά από λαϊκισμούς παραμένοντας πιστός στις αρχές και στις αξίες του αναδεικνύοντας την ορθή οπτική του ζητήματος με επιχειρήματα. Επίσης μας ευχήθηκε τα μέγιστα και βέλτιστα για την πρόοδο του συλλόγου μας και την κοινωνικό - οικονομική ευημερία του τόπου μας. Λυπήθηκε ιδιαιτέρως για την απουσία του στην κοπή της Αγιοβασιλοπιτας μας η όποια οφειλόταν σε σφάλμα επικοινωνίας τεχνολογικής προέλευσης και επιφυλάσσεται να μας επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον για την επίλυση των επιμέρους προβλημάτων.

Εκ μέρους του Δ. Σ αναμένουμε με ανυπομονησία την έλευση του Ιατρού και τον ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μετά τιμής σεβασμού και εκτίμησης ο πρόεδρος

Στελλάτος Ελευθέριος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250