Βικτώρια Αλεξανδράτου στον COSMOS 96,5: Τι ανέφερε για την βράβευσή της – Πως σχολιάζει το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η γυναικεία υποψηφιότητα στη Νέα Δημοκρατία;

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 12:33

Βικτώρια Αλεξανδράτου στον COSMOS 96,5: Τι ανέφερε για την βράβευσή της – Πως σχολιάζει το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η γυναικεία υποψηφιότητα στη Νέα Δημοκρατία;

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοίζο και Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε η Επιχειρηματίας , Μηχανικός και ιδιοκτήτρια  της WRE Ελλάς και Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Βικτώρια Αλεξανδράτου η οποία μίλησε για το διεθνές βραβείο που κατέκτησε σε εκδήλωση στο  Άμπου Ντάμπι.

«Αυτό το βραβείο δίνεται από μία οργάνωση η οποία βραβεύει τα επιτεύγματα μιας ζωής στον επαγγελματικό χώρο. Δηλαδή όταν κάποιος έχει αφιερώσει την  ζωή του και έχει κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Η βράβευσή μου έχει να κάνει με την αφοσίωση που έδειξα, αμέσως μετά τα φοιτητικά μου χρόνια στον χώρο της πράσινης ανάπτυξης και της επιτυχούς πορείας για 25 χρόνια. Στο Άμπου Ντάμπι έλαβε χώρα μια διεθνής συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν όλα τα κράτη του κόσμου και ασχολούνται κυρίως με το πως θα φύγουμε από τα καύσιμα και θα στραφούμε σε πιο καθαρές μορφές και πηγές ενέργειας όπως τα φωτοβολταϊκά πάρκα και άλλες μορφές ενέργειας με μηδενικούς ρύπους.  Αυτό που πέτυχα αναγνωρίστηκε στο Άμπου Ντάμπι και θεωρώ τον εαυτό μου ευγνώμονα και ευλογημένο που μπόρεσα να δώσω μια τιμητική διάκριση στον τόπο μου και την πατρίδα μου».

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το βραβείο θα παίξει κάποιο ρόλο στο αν θα είμαι υποψήφια για τις εκλογές ή όχι. Θα ήθελα να είμαι υποψήφια. Ήδη γνωρίζουμε τους δύο υποψήφιους και μόνο η γυναικεία υποψηφιότητα παραμένει άγνωστη. Είναι σαν να κάνεις έναν αγώνα δρόμου 100 μέτρων και να βάζεις τους δυο υποψηφίους λίγο πριν από το τέρμα και αφήνεις την γυναίκα πίσω…Πιστεύω πάντως ότι λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες».

 Ακούστε το ηχητικό




00 inkefalonia general ad 300X250