Γιάννης Φλαμπουράρης: «Στην Παλική δεν γίνεται απολύτως τίποτα από έργα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 09:42

Γιάννης Φλαμπουράρης: «Στην Παλική δεν γίνεται απολύτως τίποτα από έργα»

Έντονα προβληματισμένος με αυτά που άκουγε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αποχώρησε ο συνταξιούχος λιμενάρχης κ. Γιάννης Φλαμπουράρης, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του στο inkefalonia.gr για τα έργα που δεν γίνονται στην Παλική.

«Η περιοχή της Παλικής δεν υπάρχει στον προγραμματισμό όσον αφορά τα έργα που γίνονται στην Κεφαλονιά. Όσα έργα σήμερα ψηφίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, ήταν έξω από την Παλική. Και σίγουρα δεν είναι το μοναδικό δημοτικό συμβούλιο που ψηφίζονται θέματα εκτός Παλικής, έχει συμβεί και στο παρελθόν. Ουσιαστικά στην περιοχή μας δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα τα τελευταία δύο χρόνια. Όποιος από τους δημοτικούς συμβούλους είναι "μάγκας" παίρνει τα έργα στη περιοχή του.

Το κτίριο του Θεάτρου Μαρκάτο, είναι στο έλεος του Θεού καθώς δεν υπάρχει συντήρηση, αλλά ούτε αξιοποιείται σωστά. Όλες οι εκδηλώσεις γίνονται στο θέατρο του Αργοστολίου. Κάποτε θα πούμε να το μετακομίσουμε το θέατρο στο Αργοστόλι μαζί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια ενός ανθρώπου που δηλώνει «Πολίτης Παλικής».

Γ.Χαλαβαζης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250