Αριστοτέλης Μπατιστάτος: "Όταν όλοι ανεξαρτήτως κομμάτων ή δημοτικών παρατάξεων, βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ, μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 14:30

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: "Όταν όλοι ανεξαρτήτως κομμάτων ή δημοτικών παρατάξεων, βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ, μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν"

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τοπικής κοινωνίας του Αργοστολίου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, είναι η κατασκευή του νέου κτιρίου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και βεβαίως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις δημοτικές αρχές που το οραματίστηκαν, το κατασκεύασαν και το αξιοποίησαν από την εποχή του κ. Φόρτε, του κ. Τσιλιμιδού, του κ.Παρίση μέχρι τη σημερινή του κ. Μιχαλάτου.

Είναι ένα πραγματικό στολίδι για τα νησιά μας αντάξιο του πολιτισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας των ανθρώπων τους. Άργησε να παραδοθεί, ενδεχομένως να έγιναν λάθη, αλλά την άποψη μου την ξέρετε. "Αλάνθαστοι" είναι μόνο όσοι κρίνουν εκ του ασφαλούς και εκ του καναπέ.

Η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία είναι η πρόσφατη, η έγκριση δηλαδή από τον ΑΣΕΠ των δεκαεπτά ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων που θα ενισχύσουν το υπάρχον προσωπικό, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται με αυταπάρνηση χωρίς να υπολογίζει κόπο ή ωράριο.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα εκμηδενισθεί η λίστα αναμονής στον ΕΟΠΥΥ για επιπλέον εισαγωγές δικαιούχων. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους βοήθησαν να διεκπεραιωθεί ένα αίτημα ζωτικής σημασίας πολλών ετών. Αυτό που απομένει είναι η έκδοση της άδειας λειτουργίας από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην οποία έχουμε καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ και έξι μήνες περίπου.

Το έχω ξαναπεί και δεν είναι τοπικιστική άποψη, έχουμε το καλύτερο γηροκομείο στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Όταν ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως κομμάτων ή δημοτικών παρατάξεων, βάζουμε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν.

Καλή δύναμη σε όλους και καλές γιορτές με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Ανάρτηση απο Αριστοτέλη Μπατιστάτο αντιπρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου 




00 inkefalonia general ad 300X250