Η συνάντηση του Βουλευτή Παναγή Καππάτου στον Πόρο, έβγαλε καλές ειδήσεις για όλη την Κεφαλονιά! (εικόνες/video)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 09:19

Η συνάντηση του Βουλευτή Παναγή Καππάτου στον Πόρο, έβγαλε καλές ειδήσεις για όλη την Κεφαλονιά! (εικόνες/video)

Πολύ σημαντικές καλές ειδήσεις για την περιοχή του Πόρου αλλά και όλη την Κεφαλονιά ειπώθηκαν δια του στόματος του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου στην συζήτηση με τους φορείς και κατοίκους του Πόρου η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο!

Καταρχάς, ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος ανέφερε για το Μυκηναϊκό Τάφο στα Τζαννάτα πως αν και, όπως του ανέφερε και ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, υπάρχουν ακόμα εμπόδια και καθυστερήσεις στις εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του ως τουριστικού προορισμού στόχος του είναι σε διάστημα το πολύ δύο χρόνια να γίνει με την βοήθεια του Υπουργείου Πολιτισμού ένα εξαιρετικά σημαντικό προσβάσιμο τουριστικό αξιοθέατο του Πόρου!

Στη συζήτηση με τα αιτήματα των κατοίκων και φορέων του Πόρου για την ανάγκη της περιοχής μας για αγροτικό γιατρό, η οποία θα αποτελέσει αντικείμενο των προσπαθειών του Βουλευτή και στο άμεσο μέλλον, βγήκε επιπλέον η εξαιρετικά θετική είδηση πως με τις ενέργειες του έχει ήδη αποφασιστεί η μόνιμη τοποθέτηση όλου του 24ωρου ενός ακόμα ασθενοφόρου (σύνολο 3 από 2 σήμερα) στο Νοσοκομείο Αργοστολίου μαζί με τα αντίστοιχα πληρώματα! Αυτό το θετικό νέο μαζί με ενέργειες του Βουλευτή για να γίνουν στο πιο μακρινό μέλλον 4 τα ασθενοφόρα μαζί πάντα με τα 24ωρα πληρώματα τους! Ακόμα, ανέφερε ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος πως στην απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την τοποθέτηση 8 πρόσθετων γιατρών στο Νοσοκομείου Αργοστολίου βρέθηκαν τελικά 7 γιατροί οι οποίοι χάρη και στα πρόσθετα οικονομικά κίνητρα των Δήμων Αργοστολίου, Σάμης και Ληξουρίου δέχτηκαν τον εδώ διορισμό τους!

received 640064550826526received 830522884802802

Επιπλέον, υπήρξε η γενική ομολογία πως η τουριστική κίνηση φέτος στον Πόρο αλλά την Κεφαλονιά μας συνολικά πήγε σημαντικά καλύτερα από το προηγούμενο έτος ρεκόρ, πριν την πανδημία, του 2019 αλλά είναι θέληση όλων να βελτιωθεί χάρη στις ενέργειες όλων μας!

Τέλος, έγινε αναφορά στα θέματα και προβλήματα του Γυμνασίου και Λυκείου της Πάστρας, του Λιμανιού του Πόρου Κεφαλονιάς, στη γνωστή απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατόπιν αιτήματος του Παναγή Καππάτου για το μεγάλο έργο του οδικού άξονα Πόρου Αργοστολίου με κόστος 55 εκατομμυρίων το οποίο θα είναι έτοιμο 3 έτη μετά την σύντομη ανάθεση του, για τα προβλήματα του Λιμανιού του Πόρου και όλα τα άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας!

Για περισσότερα και αναλυτικότερα όλων όσων ειπώθηκαν στην άκρως φιλική συνάντηση και συνομιλία του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου με τους Ποριώτες, η οποία έβγαλε και πολλές άλλες σημαντικές θετικές ειδήσεις, παρακαλώ παρακολουθήσετε το 2ωρο βίντεο μου που ακολουθεί:

Σπύρος Καγκάδης

Υποσημείωση: Οι φωτογραφίες είναι του επίτιμου Πρόεδρου των Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πόρου Γιώργου Μεταξά

{https://youtu.be/ldPkCARwrNs}

 




00 inkefalonia general ad 300X250