Το ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 20:41

Το ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αργοστολίου

 Ευχαριστήριο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου και στον Δήμαρχο κ Θεόφιλο Μιχαλάτο για την απόφαση της Τρίτης 23/8/2022, με την οποία παρέχεται από τον Δήμο μηνιαίο επίδομα πεντακοσίων (500) Ευρώ , για σίτιση και στέγαση, σε τέσσερις (4)ιατρούς που θα προσληφθούν με την τελευταία προκήρυξη στο Νοσοκομείο μας.

    Η απόφαση αυτή είναι μία έμπρακτη αλλά ταυτόχρονα και καθοριστική στήριξη στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους ιατρούς και έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης παρόμοιας απόφασης του Δήμου Αργοστολίου, το Σεπτέμβριο του 2021,η οποία βοήθησε στην πρόσληψη Αναισθησιολόγου συμβάλλοντας έτσι στην πληρέστερη στελέχωση του Γ.Ν. Κεφαλλήνιας.

    Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ: Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητή  Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Β΄ Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Διευθυντή Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και Επιμελητή Β΄ Ιατρικής  - Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής.

     Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και καταληκτική ημερομηνία είναι η 2η Σεπτεμβρίου 2022.

 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου 

Δημήτρης Μαρτίνης

Ο Αντιπρόεδρος

Θανάσης Αυγερινός

Το μέλος

Ζωή Μοσχονά 




00 inkefalonia general ad 300X250