Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ σας εύχονται χαρούμενο καλοκαίρι - Με επιτυχία το survivor summer party σε Αργοστόλι και Ληξούρι (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 21:08

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ σας εύχονται χαρούμενο καλοκαίρι - Με επιτυχία το survivor summer party σε Αργοστόλι και Ληξούρι  (εικόνες)

Η επιτυχια του survivor summer party που διοργάνωσε το ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου και Ληξουρίου ήταν τεράστια καθώς τα χρονόμετρα πήραν φωτιά και τα παιδιά αφού έπαιξαν και έτρεξαν έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους.

Στο τέλος της δοκιμασίας τα παιδιά διαπέρασαν όλα τα εμπόδια και οι γρηγορότεροι βραβεύτηκαν με πλούσια δώρα.

Ευχαριστουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την αγαπη τους καθως και την πολύτιμη παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας!

Η διοίκηση , το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ σας εύχονται ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι!!!

Το ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Δομές στην ΠΑΤΡΑ την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και την ΖΑΚΥΝΘΟ με τις περισσότερες αθλητικές & εξειδικευμένες εγκεφαλικές δραστηριότητες.

Για περισσότερες Πληροφορίες: https://irisgroup.gr/

unnamedunnamed 1unnamed 2unnamed 3unnamed 4unnamed 5unnamed 6unnamed 7unnamed 8unnamed 9unnamed 11unnamed 12unnamed 13unnamed 14unnamed 15unnamed 16unnamed 17unnamed 18unnamed 19unnamed 20unnamed 21




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250